24 septembrie 2023

Delimano propune un aparat 2 in 1 – friteuza si aparat de gatit cu aburi, cu ajutorul caruia puteti prepara retete delicioase si sanatoase. Puteti prepara o multitudine de retete cu un aport caloric redus. Dar pentru inceput, va invitam sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Friteuza cu aer cald si functie de gatire la abur Delimano prezinta o capacitate de 7 litri si va permite sa preparati legume, peste sau carne intr-un mo sanatos si delicios. O puteti folosi atat pe post de friteuza, cat si pe post de aparat de gatit cu aer cald sau la aburi. Astfel, alimentele vor avea un aport caloric mai mic, iar voi veti putea urma un regim alimentar mai sanatos.

Folosita pentru prepararea la abur, aceasta va oferi un mod de preparare uniform al alimentelor, iar acestea raman suculente si isi pastreaza aroma si nutrientii. Pentru prajirea cu aer cald, se vor forma curenti de aer cald care vor prepara alimentele uniform, iar la exterior se va forma o crusta. Pentru prepararea la aburi si prajirea cu aer cald se vor combina aburul si aerul cald astfel incat alimentele sa ramana suculente la interior si crocante la exterior.

Mai mult decat atat, aparatul beneficiaza si de trei programe prestabilite: cartofi prajiti, legume si pui. In acelasi timp, va permite sa reglati si temperatura de preparare in intervalul 80-200 de grade Celsius. Temporizatorul permite setarea duratei de preparare pana la 60 de minute. In plus, ecranul tactil ofera o interfata foarte prietenoasa, astfel ca setarile dorite sunt usor de realizat.

Dimensiunile produsului sunt de 32.4 x 40.5 x 39.2 cm si prezinta un design elegant care se va integra usor in decorul oricarei bucatarii moderne.

Vezi oferta de pret

Concluzii si Pareri

Friteuza cu aer cald si functie de gatire la abur Delimano este un aparat multifunctional foarte practic si eficient in orice bucatarie. Cumparatorii sunt foarte incantati de aparat si sustin ca este un adevarat ajutor pentru ei caci pot prepara mese copioase cu ajutorul sau rapid, dar si cu mai putin efort. Este usor de folosit si de curatat, nu ocupa mult spatiu si se adapteza perfect nevoilor sale. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Pareri pe scurt: Friteuza cu aer cald si functie de gatire la aburi Delimano

9.7

Pret

9.5/10

Calitate

9.6/10

Functii

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Aparat multifunctional - friteuza, gatit la abur
  • 3 programe presetate
  • Temporizator 60 minute
  • Termostat reglabil
  • Usor de folosit

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *