24 septembrie 2023

Mopul cu aburi Nano Floor Steamer este solutia excelenta pentru curatarea si dezinfectarea podelelor, iar avantajul acestuia este ca vine la pachet cu o gama variata de accesorii. Poate fi folosit pentru diverse tipuri de suprafete de la gresie, parchet, marmura pana la mochete sau covoare.

Nano Floor Steamer este excelent pentru curatarea si igienizarea podelelor prin aburi. Este foarte practic, eficeint si usor de folosit. Elimina murdaria, grasimea, curata rosturile si presupune un mod de utilizare intuitiv. Prezinta o putere de 1100 W si o capacitate a rezervorului de apa de 230 de ml. Inregistreaza un debit al aburului de 25.5 mc/min ce reuseste sa elimine eficent murdaria de pe podele, fara a mai folosi agenti de curatare chimici.

Printre accesoriile cu care mopul vine la pachet se numara laveta absorbanta din microfibra pentru podea, laveta absorbanta din microfibra pentru covoare, adaptorul pentru covor si ceasca pentru umplere a rezervorului cu apa.

Vezi oferta de pret

Asadar, Nano Floor Steamer este un mop cu aburi excelent pentru curatarea si dezinfectarea simultana a podelelor, ce ofera o flexibilitate foarte buna si usurinta in utilizare. Cumparatorii sunt incantati de mop si sustin ca este un produs foarte practic, la indemana oricui cu ajutorul caruia isi fac treaba eficient. Nu ar mai reveni niciodata la mopul clasic, cel cu abur dovedindu-se a fi mult mai eficient, motiv pentru care il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Pareri pe scurt: Nano Floor Steamer

9.4

Pret

9.3/10

Calitate

9.3/10

Design

9.5/10

Rezistenta

9.5/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Accesorii utile
  • Usor de folosit
  • Poate fi folosit pe orice tip de suprafete

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *