Robinet electric Instant Rovus, Afisaj digital, 3300 W : Review si Pareri

Robinetul electric Instant Rovus este solutia ideala pentru cei care au probleme cu furnizarea apei calde, oferindu-le confortul de care au nevoie. Nu trebuie sa va mai chinuiti sa spalati vasele cu apa rece, cat timp aveti la dispozitie variante eficiente si rezonabile ca pret.

Robinetul Instant Rovus este un dispozitiv foarte usor de instalat care va poate furniza imediat apa calda, in doar cateva secunde. Are la baza o unitate de incalzire proiectata inteligent, integrata intr-un robinet elegant. Atasati-l la conducta de apa si bucurati-va de apa calda oricand aveti nevoie.

Beneficiaza de un design elegant, fiind usor de integrat in orice decor. De asemenea, este usor de folosit, include un singur maner pentru apa calda in sus si apa rece in jos. Robinetul propriu-zis se poate roti la 360 de grade directionand jetul de apa acolo unde aveti nevoie.

Atunci cand manerul este ridicat, afisajul arata temperatura, apa incalzindu-se imediat. Avertismentul de temperatura ridicata pastreaza lucrurile in siguranta si impiedica accidentele nedorite. Sistemul se opreste automat la temperatura de 90 de grade Celsius, pentru a evita supraincalzirea, apoi porneste din nou la temperatura de 70 de grade Celsius. Este foarte usor sa combinati apa calda si cea rece pentru a obtine temperatura dorita.

Produsul este realizat din materiale de calitate ce ofera o buna rezistenta in timp, fara sa rugineasca. Duza detasabila permite curatarea rapida si eficienta in cazul depunerilor de calcar, mentinand apa cald oricand aveti nevoie.

Vezi oferta de pret

Concluzii si Pareri

Robinetul instant Instant Rovus este o varianta foarte buna pentru cei ce nu dispun de apa calda la bucatarie, dovedinu-se a fi eficient si rezistent. Cumparatorii actuali sunt de parere ca au facut o achizitie foarte inspirata, dispozitivul in cauza fiind exact ceea ce aveau nevoie. Incalzeste rapid apa, este foarte practic si usor de folosit, exact ceea ce isi doreau. Astfel, il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Recenzii pe scurt: Instant Rovus

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.6/10

Design

9.6/10

Rezistenta

9.7/10

PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Design elegant
  • Realizat din materiale de calitate
  • Siguranta in utilizare

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *