24 septembrie 2023

Suflanta de frunze Redback este un dispozitiv indispensabil pentru o gradina ingrijita ce va poate fi de un real folos. Acest model este o varianta ce functioneaza pe baza de acumulator, oferind o buna flexibilitate si usurinta in utilizare. Daca este o alternativa eficienta si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti indata.

10.0 TOTAL SCORE

Pareri pe scurt: Suflanta frunze acumulator 120V Redback

Afla si alte detalii!

Suflanta frunze acumulator 120V Redback pentru o gradina ordonata cu mai putin efort.


Raport calitate-pret 10
Usurinta in manevrare 10
Durabilitate 10
PROS
  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Usor de manevrat
  • 4 trepte de putere + Turbo
  • Motor fara perii
CONS
  • Nu am identificat

Suflanta Redback beneficiaza de un maner ergonomic ce asigura o prindere ferma. Functioneaza pe baza de acumulatori Redback de 120 Volti. Beneficiaza de und esign modern si asigura un mod de operare destul de silentios in timpul functionarii.

Pune la dispozitie patru trepte de putere si functie turbo, iar motorul fara perii colectoare asigura o functionare indelungata. Viteza amxima a aerului este de 55 m/s, iar volumul maxim al aerului este de 14.5 mc/min.

Beneficiaza de un LED indicator pentru nivel de incarcare, astfel incat sa stiti cand ustensila trebuie reincarcata. Are o greutate de doar 2.1 kg, ceea ce o face de manipulat, fara sa va oboseasca mana.

Puterea nominala a dispozitivului eset de 550 V si face parte din clasa de protectie II. Temperatura de functionare este cuprinsa intre 0 si 400 de grade Celsius.

Vezi oferta de pret

Concluzii si Pareri

Suflanta cu acumulator Redback este un dispozitiv care functioneaza in parametrii optimi si care va poate ajuta sa mentineti curatenia mai usor in gradina. Cumapratorii sunt multumiti de ea si confirma ca isi face treaba excelent. Este usor de manipulat, are o putere destul de mare si presupune un mod de utilizare intuitiv. Nu au identificat niciun inconvenient, motiv pentru care o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *