30 aprilie 2024

Wellington 32HD279S

De cand timp te gandesti sa iti achizitionezi un nou televizor? Indiferenet ca ai un buget mare sau nu, te poti bucura de un televizor smart la un pret chiar accesibil. Cu un design modern, ecran de inalta definitie si sistem de sunet stereo NICAM, televizorul LED Smart Wellington 32HD279S, poate fi urmatoarea ta achizitie, daca ajungi la aceasta concluzie in urma acestui articol.

Design Wellington 32HD279S

Televizorul este prevazut cu un design simplu, dar in acelasi timp elegant, care se va potrivi perfect indeosebi in dormitor sau in bucatarie, unde incaperile nu sunt foarte mari, tocmai pentru ca are o diagonala destul de mica, de 81 cm. Il poti aseza pe o comoda, dar poti foarte bine sa il amplasezi si in perete, fiind compatibil cu suportul standard de perete VESA.

Ca si dimensiuni cu stand, acesta detine 185 x 735 x 478 mm ( W x D x H) si o greutate de 6.55 kg.

Specificatii tehnice Wellington 32HD279S

Wellington 32HD279S este un smart TV care, desi ieftin, vine la pachet cu o serie de functii inteligente. Face parte din gama 2016 si este dotat cu functia monitor, pentru a putea conecta televizorul chiar la laptop sau calculator.

Imagine si Video

Dupa cum am mentionat si mai sus, televizorul este prevazut cu o diagonala de 81 cm, adica 32 inch. Rezolutia este HD, de maxim 1366 x 768 pixeli, iar contrastul dinamic de 5000:1. Totodata, contrastul nativ de 1200:1, luminozitatea de 300 cd/mp si timpul de raspuns de 6.5 milisecunde, te va ajuta sa te bucuri de o experienta vizuala cat mai buna.

Unghiul de vizualizare este si el excelent – 178 de grade. Ce inseamna? Ca te vei bucura de imagini clare si frumos colorate din aproape orice pozitie de vizualizare.

Audio

Sunetul este asigurat de sistemul audio de la NICAM, fiind format din doua difuzoare stereo de 12 W. Inregistreaza tehnologii superioare, pentru o calitate cat mai buna la nivelul sunetului:

  • Dolby Digital Plus
  • DTS Surround Sound
  • Equalizer

Conexiune si transmisie

Acum ai posibilitatea de a te conecta cu televizorul direct la Wifi. In meniul televizorului, vei gasi o serie de aplicatii preinstalate, insa din zona de Market poti instala si tu aplicatiile preferate.

Totusi, pentru ca experienta sa fie una cat mai placuta, sfatul nostru personal ar fi sa va achizitionati, in caz ca nu aveti, o tastatura si un mouse, caci controlul de la telecomanda nu este cel mai comod.

In ceea ce priveste conectorii cu care televizorul este prevazut, avem:

  • o iesire audio digitala
  • o intrare PC
  • o intrare USB
  • o intrare video composite
  • o intrare Scart
  • un minijack pentru casti
  • doua porturi HDMI

Televizorul Wellington 32HD279S este dootat, deopotriva, cu un tuner digital incoporat (DVB-T, DVB-C), care alaturi de slotul CI+ vor fi utile pentru receptionarea transmisiilor TV digitale sau HDTV, insa fara a mai fi necesar un decodor extern, care de regula, este folosit de distribuitorii de televiziune prin cablu.

De asemenea, cu ajutorul player-ului multimedia integrat, te poti bucura de filmele preferate, poti vizualiza poze sau asculta muzica direct de pe stick-ul USB sau hard disk extern.

Care este parerea clientilor despre televizorul Wellington 32HD279S?

Clientii trebuie sa analizeze televizorul intr-un mod cat se poate de obiectiv. Facand o sinteza, acestia s-au aratat foarte multumiti. Sustin ca este un televizor care afiseaza imagini foarte bune din punct de vedere calitiativ, navigarea pe internet este foarte buna si nu au intampinat probleme.

Acestia apreciaza raportul calitate/pret excelent, si sustin ca la acest pret de achizitie nu poti gasi un produs mai bun.

Concluzie

Televizorul LED Smart Wellington 32HD279S, 81 cm, Wi-Fi, HD Ready este un model de televizor foarte interesant, atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere al functiilor. Desi pretul de achizitie este foarte mic, televizorul vine la pachet cu o calitate surprinzator de buna. A multumit fiecare client in parte, ceea ce ii da statutul de produs de incredere. Aici ai mai multe detalii, dar si o oferta de pret interesanta.

Wellington 32HD279S, un smart tv la pret accesibil

9.3

Pret

9.5/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.2/10

Design

9.3/10

PRO

  • pret foarte avantajos
  • imagine buna
  • Wifi integrat

Contra

  • nu au fost identificate

1 thought on “Televizor Wellington 32HD279S LED Smart, 81 cm, Wi-Fi, HD Ready

  1. Am avut anumite retineri inainte sa il achizitionez, insa ma bucur ca am facut o alegere excelenta! Wellington 32HD279S se potriveste perfect in dormitor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *