24 aprilie 2024

AB Dual trainer Kondition Review

Aparat fitness AB Dual trainer Kondition cu computer, Turcoaz este ideal pentru persoanale care doresc sa isi antreneze eficient diferite tipuri de muschi de pe spate, brate, solduri, abdominali, de pe picioare sau de pe fese.

Unghiul de pliere al aparatului poate fi reglat in functie de nivelul de dificultate al exercitiilor pe care doriti sa le faceti. Astfel, aparatul va permite sa executati o diversitatea de exercitii, in functiile de nevoile dvs.

Aparat fitness AB Dual trainer Kondition reprezinta solutia ideala atat pentru incepatori, cat si pentru avansati in ceea ce priveste fitness-ul.

AB Dual trainer Kondition prezinta un computer integrat care inregistreaza si afiseaza pe display 3 parametri: numarul exercitiilor, timpul si caloriile arse.

Greutatea maxima a persoanei suportata de acest aparat de fitness este de 100kg.

Din punct de vedere al depozitarii si manevrarii, acest model este foarte usor de strans si pastrat sub pat sau intr-un colt al camerei, pe verticala, fara a ocupa prea mult spatiu.

Concluzii si pareri

Clientii care au achizitionat acest aparat fitness se declara incantati de modul in care se prezinta, de calitatea materialor din care este confectionat, precum si de raportul calitate-pret foarte bun al produsului.

Acestia il recomandam si altor persoane, afirmand ca aparatul se prezinta cu mult peste asteptarile pe care le aveau.

Pareri pe scurt: AB Dual trainer Kondition

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.1/10

Pret

9.4/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Aparat fitness reglabil
  • Computer integrat
  • Usor de depozitat

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *