24 aprilie 2024

Alpina AS 31 E review

Alpina AS 31 E  este o freza de zapada foarte utila, ce reprezinta cea mai buna solutie in materie de curatare a verandei sau a drumurilor de acces mai inguste, din asfalt sau ciment.

Motorul frezei de zapada Alpina AS 31 E are o putere de 1000W si o viteza de rotatie de 2200rpm, fiind de asemenea foarte silentios din punct de vedere al zgomotului produs.

Este foarte usor de asamblat si depozitat oriunde datorita dimensiunilor reduse, putand fi folosita de oricine. Prezinta un maner telescopic si un sistem ajustabil ce va permita sa o manevrati si sa o transportati cu usurinta, greutatea fiind de doar 6kg.

Latimea de lucru a acestei freze de zapada este de 31cm iar inaltimea de 26cm, distanta de aruncare fiind de 4m.

Alpina AS 31 E  este ideala pentru cei care locuiesc la curte, fiind de real ajutor atunci cand doriti sa va curatati potecile din gospodorarie pe perioada iernii.

Concluzii si Pareri

Clientii care au cumparat freza de zapada Alpina AS 31 E se declara multumiti de modul in care se comporta si de faptul ca este foarte usor de utilizat, fiind accesibila pentru toata lumea. Acestia afirma ca munca le-a fost usurata si ca le ramane o gramada de timp pe care o pot petrece in casa, la caldura!

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.0/10

Pret

9.4/10

PRO

  • Raport calitate-pret excelent
  • Motor silentios
  • Usor de utilizat
  • Maner telescopic

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *