13 iulie 2024

Review Boxe 5.1 A+ MS110

Sistemul de boxe 5.1 A+ MS110 este perfect pentru a fi folosit atat acasa cat si la birou datorita sunetului de o calitate superioara fara disporsionare dar si aspectului retro ce ii ofera un plus de eleganta si bun gust.

Prezinta o putere de 110 RMS (W) impartita astfel: 15 RMS (W) pe fiecare satelit si un subwoofer de 35 W, sunetul amplificandu-se in acesta din urma. Acesta din urma este construit dupa o tehnologie denumita „band-pass box” ce ajuta la imbunatatirea si extinderea frecventelor joase si a bass-ului.

Este dotat cu sistem de transmisie FM ce poate capta posturi de radio pe o banda de frecventa cuprinsa intre 20 si 20000Hz, ceea ce inseamna ca puteti asculta posturile de radio preferate si pe acest sistem audio.

De asemenea, A+ MS110 mai prezinta dous sloturi, unul USB pentru stick-uri de memorie si un slot SD pentru carduri de memorie, pe care le puteti folosi pentru a asculta muzica favorita direct de pe un astfel de suport de memorie mobil.

Are in dotare si o telecomanda cu ajutorul careia puteti sa schimbati melodiile sau posturile de radio preferate.

In partea centrala a subwoofer-ului se regasesc butoanele de volum si sloturile de memorie mai sus amintite, butoane de calitate superioara si placute la atingere, ce ofera un design prietenos si sunt usor de folosit.

Pareri de la clienti

Persoanele care au cumparat acest sistem audi de boxe 5.1 A+ MS110 afirma ca este unul foarte bun pentru un spatiu mare, cu sunete clare la volum ridicat si ca este un sistem de buget dar care ofera sunete de calitate si care functioneaza ireprosabil. Acestia apreciaza raportul calitate-pret ca fiind unul foarte bun si recomanda acest sistem audio cu incredere spre a fi achizitionat.

Concluzii finale

Avand in vedere cele de mai sus cat si parerile foarte bune ale clientilor care folosesc aceste Boxe 5.1 A+ MS110, nu putem spune decat ca veti fi multumiti cu siguranta si ca nu veti regreta nicio secunda achizitia, oferind tot ceea ce aveti nevoie, adica sunet clar si bass puternic, la un pret foarte bun.

Recenzie pe scurt: Boxe 5.1 A+ MS110

9.4

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

9.3/10

Design

9.4/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Sunete clare, tehnologie band-pass box
  • Subwoofer puternic 35W
  • Sloturi USB, SD si telecomanda
  • Radio FM

Contra

  • Nu exista pentru moment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *