24 aprilie 2024

Review Hecht 9161

Hecht 9161 este o freza de zapada electrica special conceputa pentru a deszapezi suprafete mici de zapada din curte, trotuar, alee sau garaj.

Poate face fata cu succes pentru suprafete de pana in 200m²/h, avand o putere a motorului de 1600W si un consum energetic foarte mic, la fel ca si costurile de intretinere.

Freza de zapada electrica Hecht 9161 are o latimea de lucru este 45cm iar inaltimea maxima a zapezii pe care o poate dezapezi este de 45cm.

Greutatea este una foarte redusa, de doar 14,5kg, ceea ce o face usor de manevrat, transportat si utilizat chiar si de catre persoane in varsta sau femei.

Pentru un plus de siguranta, freza electrica Hecht 9161 vine dotata cu un buton de eliberare de siguranta pentru a preveni eventualele accidente ce pot surveni in timpul utilizarii.

Se apropie ninsorile si un astfel de utilaj de deszapezit pentru casa si imprejurimi este binevenit pentru toata lumea, fiind un real ajutor care va ajuta sa economisiti timp dar mai ales energie.

Concluzii si pareri

Clientii care au cumparat aceasta freza electrica de zapada Hecht 9161 se declara multumiti de modul in care functioneaza, de faptul ca este silentioasa si mai ales de rapiditatea cu care deszapesesc suprafete mari de zapada, intr-un timp foarte scurt. De asemenea acestia mai apreciaza faptul ca nu mai depun efort pentru a elimina zapada si ca au castigat o multime de timp pretios, practic in cateva minute avand curtea sau trotuarul curat.

Raportul calitate-pret este unul corect si cu siguranta poate fi ajutorul dvs de nadejde in iarna ce va veni, folosind-o cu succes ori de cate ori va ninge!

9.3

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.3/10

Pret

9.2/10

PRO

  • Putere 1600W
  • Productivitate mare de deszapezire, 200m2/h
  • Fabricata in Europa
  • Silentioasa
  • Usor de utilizat si manevrat

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *