24 aprilie 2024

LG 32LJ590U

LG 32LJ590U este un televizor simpatic, prevazut cu functii si tehnologii avansate, ideal pentru un dormitor sau chiar si pentru o bucatarie. Te invitam sa afli mai multe detalii si sa decizi daca este sau nu, alegerea optima care se incadreaza in standardele tale.

Design

Dispune de un design modern si placut, ecranul fiind incadrat intr-o rama subtire de culoare argintie. In partea de jos, se afla standul sub forma celor doua picioruse laterale, ce ii asigura un echilibru bun. Sigur ca poate fi montat foarte usor si in perete fiind compatibil cu suportul standard VESA 100 x 100.

Dimensiunile acestuia fara stand sunt de 72.8 x 43.6 x 6.76 cm (W x H x D), iar cu stand 72.8 x 47.5 x 18.11 cm (W x H x D), avand o greutate de 5 kg.

Specificatii LG 32LJ590U

LG 32LJ590U este un smart TV lansat in 2016 pe care il poti folosi foarte usor si pe post de monitor. Inregistreaza un consum de 40 W.

Imagine si Video

Prezinta o diagoanala de 80 cm, rezolutie HD de maxim 1366 x 768 pixeli. Imaginile sunt calitative, in sensul ca ofera o claritate destul de buna, dar si culori vii. In plus, gratie unghiului mare de vizualizare, te poti bucura de imagini la fel de clare indiferent de pozitia in care te-ai afla in incapere.

Sunet

Sunetul este asigurat de un sistem stereo format din doua difuzoare care impreuna inregistreaza 10 W. In principiu, e destul de puternic daca ne raportam la diagonala sa si nu apar nici distorsiuni.

Conexiune si transmisie

Beneficiind de functii Smart, pot spune ca experienta pe internet este una destul de buna. Interfata este prietenoasa, iar accesul este destul de rapid si intuitiv.

In plus, televizorul beneficiaza si de o serie de conectori, precum:

  • o iesire audio digitala
  • o intrare USB
  • o intrare video composite
  • doua porturi HDMI

Player-ul multimedia integrat permite receptionarea transmisiilor TV de inalta definitie direct de pe stick-ul USB sau HDD extern.

In plus, slotul CI+ si tunerul digital sunt utile pentru receptionarea transmisiilor TV de inalta definitie, fara sa mai fie necesar un decodor extern.

Care este parerea clientilor despre LG 32LJ590U?

Clientii sunt de parere ca este un televizor ce merita achizitionat sustin ca imaginile sunt destul de clare, sunetul rezonabil, iar pe partea de smart ruleaza bine. Totodata, acestia considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Televizorul LG 32LJ590U este un model rezonabil, prevazut cu functii performante la un pret destul de mic. Asigura o experienta generala buna, iar din punctul nostru de vedere, merita achizitionat. Aici poti verifica oferta de pret actuala.

9.1

Pret

9.2/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.0/10

PRO

  • functii Smart
  • imagine buna
  • pret mic

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *