12 aprilie 2024

Review Heinner HF-H212A+

Frigiderul cu 2 usi Heinner HF-H212A+ este unul dintre cele mai cumparate modele din gama sa, avand un raport calitate-pret excelent si multe avantaje pe care le vom enumera mai jos.

In primul rand capacitatea neta totala este de 212L, fiind suficienta pentru a acoperi nevoile zilnice pentru intreaga familie.  Aceasta este distribuita astfel, volum congelator 47L si volum frigider net 171L.

Un alt avantaj major al acestui model in reprezinta faptul ca face parte din clasa energetica A+, ceea ce asigura un consum optim de energie pentru o economie consistenta, fata de produsele din clasele inferioare. Consumul energetic anual al acestui frigider este de 219 kWh/an.

Termostatul ajustabil cu control mecanic te ajuta sa setezi rapid temperatura din frigider si congelator, in doar cateva momente, astfel incat alimentele sa se mentina proaspete o perioada mare de timp.

Rafturile frigiderului sunt realizate din sticla rezistenta de cea mai buna calitate, putand sa le pozitionati in functie nevoile dvs si de marimea recipientelor in care va pastrati alimentele. Dispune un raft special pentru fructe si legume, care le va mentine mereu proaspete si gustoase, un suport pentru sticle, un suport pentru oua si tava pentru gheata.

Sistemul de dezghetare al frigiderului este automat, ceea ce inseamna ca nu veti mai pierde timp important pentru a fi cu ochii pe el iar la congelator dezghetarea este manuala.

Lumina LED din interiorul frigiderului asigura o vizibilitate sporita in orice colt al acestuia, fiind eficienta din punct de vedere al consumului de energie(1W).

Un alt aspect pozitiv este reprezentat de usile reversibile, ce pot fi montate atat cu deschidere in stanga, cat si in dreapta, in functie de spatiul de care dispui in locul in care il vei pozitiona.

Autonomia fara curent al acestui frigider Heinner HF-H212A+ este de 20h iar nivelul de zgomot de doar 42db.

Concluzii si pareri

Clientii care au cumparat acest frigider cu doua usi se declara super multumiti de calitatea produsului, cat si de modul in care functioneaza. Desi este unul dintre cele mai ieftine frigidere cu doua usi, acesta a dovedit o fiabilitate sporita in timp. Un alt avantaj descoperit de clienti il reprezinta faptul ca este extrem de silentios.

Raportul calitate-pret este cel mai avantajos pentru aceasta gama de produse, astfel ca nu ne ramane decat sa il recomandam cu toata caldura!

9.3

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.1/10

Pret

9.4/10

PRO

  • Raport callitate-pret excelent
  • Clasa energetica A+
  • Sistem dezghetare automata frigider
  • Usi reversibile
  • Foarte silentios

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *