24 aprilie 2024

LG 28MT49VF

LG 28MT49VF este un televizor simpatic, ideal pentru incaperi ceva mai mici, fiindca diagonala sa nu este tocmai una foarte generoasa. Poate fi o optiune foarte buna pentru persoanele cu un buget restrans, dar care totusi isi doresc un televizor LED. Dar inainte de toate, te asteptam sa afli tot ceea ce te intereseaza in cadrul acestui review pe care l-am pregatit.

Design

Din punct de vedere estetic, este un televizor simpatic, ce prezinta o rama de culoare neagra, iar central, in partea de jos, standul ce ii ofera un echilibru bun. Poate fi amplasat foarte usor si in perete fiind compatibil cu suportul standard VESA.

Dimensiunile acestuia fara stand sunt de 641.5 x 59.5 396.3 mm (W x H x D), iar cu stand 641.5 x 178.8x 444.0 mm (W x H x D), avand o greutate de doar 5 kg.

Specificatii LG 28MT49VF

LG 28MT49VF este un televizor LED, destul de simplu, ce poate fi folosit fara probleme si pe post de monitor. Inregistreaza un consum de 28 W.

Imagine si Video

Este prevazut cu o diagonala de 70 cm, de aceea, personal, il vad potrivit fie pentru un dormitor mai mic, fie pentru o bucatarie. Prezinta rezolutie HD de 1366 x 768 pixeli, cu luminozitate de 250 cd/mp. Imaginile afisate sunt frumos colorate si destul de clare, astfel ca la acest capitol nu avem ce sa ii reprosam. Bineinteles, nu vreau sa se creeze confunzia ca ar putea fi confundate cu imaginile Full HD 4K, fiindca in niciun caz nu am afirmat acest lucru.

Insa, pentru rezolutia si caracteristicile de care dispune, imaginile sunt foarte bune. In plus, gratie unghiului mare de vizibilitate de 178 de grade, acestea nu isi vor pierde claritatea indiferent de pozitia in care te-ai afla.

Sunet

Sunetul este si el rezonabil, avand in vedere marimea diagonalei, fiind asigurat de un sistem stereo format din doua difuzoare care impreuna inregistreaza 10 W. Daca totusi nu ar fi suficient pentru tine, poti apela oricand la un sistem audio auxiliar.

Conexiune si transmisie

Televizorul este prevazut cu cativa conectori importanti si anume:

  • o intrare USB
  • un minijack pentru casti
  • un port HDMI

Player-ul multimedia integrat iti permite sa derulezi orice format de fisier direct de pe stick-ul USB sau HDD extern.

Tunerul digital si Slotul CI+ sunt eficiente pentru receptionarea transmisiilor TV de inalta defintie, fara sa mai fie necesar un decodor extern.

Care este parerea clientilor despre LG 28MT49VF?

Cumparatorii au declarat ca acest televizor a fost pe masura asteptarilor, iar personal sunt cat se poate de multumiti. Au adaugat faptul ca atat imaginile, cat si sunetul sunt exact cum au intuit, ceea ce nu poate face altceva decat sa ii multumeasca, apreciind raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

LG 28MT49VF este un model de televizor simplu si foarte ieftin, care ofera o experienta vizuala buna. Ar putea fi o alternativa de luat in calcul pentru dormitor sau bucatarie, iar clientii se declara multumiti. In plus, aici poti consulta o oferta de pret foarte buna.

8.9

Pret

9.0/10

Calitate

8.7/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

8.6/10

PRO

  • imagini clare
  • pret mic

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *