24 aprilie 2024

Review tensiometru Omron M2

Tensiometru de brat complet automat Omron M2 este un aparat validat clinic, avand incorporata tehnologia Intellisense™, ce va ofera o masurare corecta si rapida a tensiunii arterial.

Acest tensiometru are o precizie si repetabilitate deosebita, fiind demonstrate prin testari multiple independente efectuate de institude specializate si medici acreditati la nivel mondial.

Prezinta un indicator afisat pe ecran pentru a stabili nivelul hipertensiunii precum si un indicator de puls neregulat. Memoria va permita sa stocat pana la 30 determinari si sa faceti comparatii rapide.

Tensiometru de brat complet automat Omron M2 este recomandat in mod special pentru persoanele in varsta, care au nevoie de un astfel de aparat mereu la indemana pentru a stabili cu precizie si rapiditate valorile tensiunii.

Concluzii si Pareri

Clientii care au cumparat acest model de tensiometru de brad se declara incantati de alegerea facuta, afirmand ca sunt pe deplin multumiti de modul in care acesta functioneaza si de usurinta in utilizare.

Parerile din partea clientilor sunt foarte bune si prin urmare nu ne ramane decat sa il recomadam din plin!

Review pe scurt Omron M2

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.0/10

Pret

9.4/10

PRO

  • Raport calitate-pret excelent
  • Simplu de utilizat
  • Tehnologia Intellisense™
  • Aparat validat clinic

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *