27 mai 2024

Philips Viva Collection HR1832/00 este un storcator de fructe foarte practic si usor de folosit cu care puteti prepara bauturi sanatoase si delicioase simplu si rapid. Este un model compact care ocupa putin spatiu in bucatarie spre deosebire de alte variante de storcatoare.

Storcatorul de fructe Philips Viva Collection HR1832/00 prezinta o putere de 500 W si este prevazut cu un recipient pentru suc de 0.5 litri si un recipient pentru colectarea pulpei de 1 litru. Pe de alta parte, in locul recipientului pentru suc puteti aseza chiar paharul direct, cu conditia ca acesta sa nu aiba o inaltime mai mare de 12 cm.

Aparatul este prevazut cu sistem inovator QuickClean care permite prepararea pana la 1.5 litri de suc fara sa fie necesara golirea recipientului pentru pulpa. Datorita procesului electropolisat, toate suprafetele sitei sunt netede, iar acest lucru conduce la o curatare mai facila a fibrelor folosind o ustensila standard de bucatarie, fie ca ne referim la burete sau la o periuta.

Atunci cand folositi storcatorul, sistemul anti-picurare impiedica picurarea din aparat. Gura de scurgere anti-picurare este usor de curatat, se poate detasa si este fabricata din materiale compatibile cu masina de spaalt vase. Practic, intretinerea aparatului devine si mai simpla.

Pentru a putea verifica fructele si legumele in timpul stoarcerii mai usor, atat capacul, cat si recipientul pentru pulpa sunt transparente. Mai mult decat atat, pentru o stocare mai facila a cablului de alimentare, aparatul este prevazut cu sistem special.

Dimensiunile produsului sunt de 23 cm lungime, 19 cm latime si 30 cm inaltime, avand o greutate de 3 kg. Diametrul tubului de alimentare este de 5.5 cm.

Vezi oferta de pret

Concluzii si Pareri

Storcatorul de fructe Philips Viva Collection HR1832/00 este un aparat foarte practic si usor de folosit cu ajutorul caruia puteti prepara o varietati de sucuri. Cumparatorii sunt foarte incantati de el si confirma ca isi face treaba excelent. Extrage foarte bine sucul din pula, este usor de folosit, iar in final, foarte rapid de curatat. Il recomanda cu increder emai departe si considera raportul calitate/pret excelent.

Recenzii pe scurt: Philips Viva Collection HR1832/00

9.7

Pret

9.6/10

Calitate

9.6/10

Functii

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Compact si usor de folosit
  • Extrage foarte bine sucul
  • Usor de curatat

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *