24 aprilie 2024

Samsung 40KU6092

Televizorul Samsung 40KU6092 este unul dintre cele mai de succes modele de televizoare lansate pe piata, care imbina cu succes calitatea, design-ul si pretul foarte avantajos. In continuare, vom analiza pe larg acest model si vei avea ocazia sa te convingi daca este sau nu, modelul pe care il cauti.

Design

Din punct de vedere estetic, Samsung 40KU6092 este un televizor cu design elegant si modern. Display-ul este inconjurat de o rama din plastic, usor lucioasa, latura inferioara fiind dublata cu o suprafata metalica. Se sprijina pe un suport elegant in forma de „V”.

Acesta poate fi amplasat foarte usor si in perete, fiind compatibil cu suportul standard VESA 200 x 200.

Ca si dimensiuni detine: fara stand 917.7 x 535.7 x 62.6 mm  (W x H x D ), iar cu stand 917.7 x 596.5 x 288.1 mm (W x H x D). Cantareste 8.6 kg.

Specificatii Samsung 40KU6092

Samsung 40KU6092 este un televizor prevazut cu functii Smart, dar si cu functia de monitor, astfel ca il vei putea conecta la laptop sau calculator. A fost lansat in 2016.

Este prevazut cu telecomanda, cablu de alimentare si manual de utilizare.

Imagine si Video

Televizorul detine o diagonala de 101 cm, rezolutie Ultra HD 4k, de maxim 3840 x 2160 pixeli. Te vei bucura de imagini foarte clare, culori vii si naturale chiar la tine acasa. Experienta vizuala a fost imbunatatita si datorita caracteristicilor superioare de imagine.

Unghiul de vizualizare este si el foarte mare, astfel incat sa te bucuri de imagini clare din aproape orice pozitie.

Sunet

Sonorizarea este asigurata de un sistem audio ce prezinta doua iesiri, care in total inregistreaza o putere de 20 W. Te vei bucura de un sunet suficient de puternic si clar, neexistand distorsionari nici macar atunci cand volumul se apropie de nivelul maxim.

Conexiune si transmisie

Detine functii Smart, ceea ce inseamna ca este posibila conectarea la internet. Acum te vei putea bucura de continutul online preferat, vei putea descarca aplicatiile preferate sau vizualiza filmulete pe Youtube.

In privinta conectorilor, televizorul este dotat cu:

  • o iesire audio digitala
  • doua intrari USB
  • o intrare video composite
  • o intrare component
  • trei porturi HDMI

Player-ul multimedia integrat te va ajuta sa deschizi fisiere de tip audio, video sau foto direct de pe stick-ul USB sau HDD extern.

Tunerul digital (DVB-T, DVB-C) si Slotul CI+ vor face posibila receptionarea transmisiilor TV, fara a mai fi necesara amplasarea unui decodor extern.

Care este parerea clientilor despre Samsung 40KU6092?

Clientii sunt cat se poate de multumiti de acest televizor pe care il declara a fi alegerea potrivita. Imagine este de o claritate impresionanta, sunetul suficient de puternic, iar experienta online foarte buna.

Acestia considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Televizorul Smart Samsung 40KU6092 ofera o experienta vizuala excelent, de care cumparatorii au fost impresionati. Navigarea pe internet se deruleaza in parametrii optimi, iar per total, televizorul a dovedit ca este un produs fiabil, de inalta calitate. Aici poti consulta si o oferta de pret foarte avantajoasa.

9.4

Pret

9.4/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.2/10

PRO

  • 4K
  • functii Smart
  • design elegant

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *