24 aprilie 2024

LG 43UJ620V

Televizorul LED Smart LG 43UJ620V ar putea fi alternativa ideala pentru inlocuirea vechiului televizor cu unul Smart, insa in acelasi timp, nu presupune o investitie prea mare. Din punctul meu de vedere, reprezinta unul dintre cele mai accesibile modele, de aceea ar merita sa ii acorzi o sansa si sa afli mai multe detalii despre el pentru a ii cunoaste potentialul, dar si eventualele limite.

Design

Televizorul dispune de un desgin foarte elegant, fiind potrivit pentru orice tip de incapere. Ecranul este prevazut cu o rama foarte subtire de culoare argintie, iar in partea de jos, se afla standul sub forma celor doua picioruse lateriale, ce ii ofera o stabilitate foarte buna. In acelasi timp, il poti monta foarte usor si in perete fiind compatibil cu suportul standard VESA.

Dimensiunile fara stand sunt de 975 x 95.9 x 576 mm (W x H x D), iar cu stand 975 x 241 x 634 mm (W x H x D). Greutatea sa este de 9.5 kg.

Specificatii LG 43UJ620V

LG 43UJ620V este un televizor Smart ce face parte din gama 2017. Poate fi folosit si pe post de monitor, conectandu-l la un laptop sau calculator.

Imagine si Video

Televizorul dispune de o diagonala rezonabila de 108 cm, rezolutie 4K Ultra HD de maxim 3940 x 2160 pixeli. Performantele la acest capitol sunt, cu siguranta, peste medie. Astfel, imaginile sunt foarte clare, iar culorile prezinta o intensitate ridicata.

Nu exceleaza in ceea ce priveste contrastul alb-negru, insa ce pot spune cert este ca imaginile albe se diferentiaza totusi destul de bine de cele intunecate.

Unghiul de vizibilitate este si el foarte mare, astfel ca imaginile vor ramane clare din aproape orice pozitie te-ai afla.

Sunet

Sunetul este si el rezonabil, fiind asigurat de doua difuzoare care inregistreaza o putere de 20 W. Claritatea este una destul de buna, indeosebi in incaperi mai mici.

Conexiune si transmisie

Referitor la partea de Smart, LG 43UJ620V are la baza Web OS 3.5, oferind un acces destul de rapid si intuitiv la o gama foarte variata de aplicatii si o calitate superioara la continutul de pe Netflix sau Youtube.

In ceea ce priveste conectorii din dotare, televizorul beneficiaza de:

  • o iesire audio digitala
  • doua intrari USB
  • o intrare video composite
  • o intrare component
  • trei porturi HDMI

Player-ul multimedia integrat permite derularea oricarui format de fisier direct de pe stick-ul USB sau HDD extern.

Tunerul digital si slotul CI+ sunt eficiente pentru receptionarea transmisiilor TV de inalta definitie fara a mai fi nevoie de un decodor extern.

Care este parerea clientilor despre LG 43UJ620V?

Clientii au declarat ca este un produs rezonabil, ce ofera o imagini foarte clare si frumos colorate, dar si o navigare pe internet foarte facila. Ceea ce ar imbunatati la el ar fi partea de sunet, insa folosind un sistem audio auxiliar au rezolvat acest inconvenient. In general, sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Concluzie

LG 43UJ620V este un model de Smart TV accesibil, foarte interesant ce ofera o experienta generala destul de buna. Ar fi o alegere excelenta pentru un dormitor si vine la pachet cu o oferta de pret foarte avantajoasa pe care o poti verifica aici.

9.2

Pret

9.0/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.1/10

PRO

  • 4K Ultra HD
  • functii Smart
  • pret foarte bun

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *