24 aprilie 2024

Star-Light ACTS-606R review

Star-Light ACTS-606R este un aspirator vertical fara sac perfect pentru a curata suprafetele cele mai greu accesibile, spatiile inguste, tapiteriile sau spatiul din masina.

Prezinta o putere de 600W, ceea ce ii ofera o putere de aspirare care iti va garanta ca vei putea curata suprafetele inaccesibile pana la ultima scama de pe covor, lasand un urma o suprafata curata.

Aspiratorul vertical fara sac este dotat cu un sistem cyclonic ce va ofera o curatare rapida si usoara, economisind astfel timp pretios atunci cand va debarasati de praful strans in recipient.

Recipientul de colectare a prafului are o capacitate de 0.6l, fiind suficienta pentru a aduna tot praful intr-o singura runda de aspirare.

Dimensiunile aspiratorului sunt relativ mici daca este sa facem comparatie cu alte aspiratoare din gama sa, astfel ca vei avea un avantaj major atunci cand vine vorba de depozitarea acestuia, cat si de manevrare sau transport, greutatea fiind de doar 2.33kg.

Lungimea cablului este de 5m, ceea ce va ofera o raza de operare de pana la 6 metri.

Nivelul de zgomot este redus, doar 80 dB, ceea ce va ofera un confort din acest punct de vedere, fara a va deranja vecinii.

Concluzii si Pareri

Clientii au pareri foarte bune despre acest model de aspirator vertical fara sac, apreciind atat raportul calitate-pret, cat si functionalitatea acestui produs. Acestia afirma ca este excelent pentru utilizarea de zi cu zi, fiind foarte practic si usor de folosit.

In concluzie, putem afirma ca Star-Light ACTS-606R poate fi prietenul tau in fiecare zi, fara a depune prea mult efort!

Pareri pe scurt: Star-Light ACTS-606R

9.3

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.2/10

Pret

9.4/10

PRO

  • Raport calitate-pret
  • Aspirator vertical fara sac
  • Practic si usor de folosit
  • Variator de putere
  • Sistem cyclonic

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *