24 aprilie 2024

Star-Light FRD-1722C review

Fierbatorul Star-Light FRD-1722C este special gandit pentru a prepara simplu si rapid ceaiul, una dintre cele mai consumate bauturi din lume, cunoscut pentru calitatile sale benefice asupra organismului.

Prezinta o putere de 2200W ce va ajuta sa aduceti rapid temperatura apei pana la 100°C, pentru a prepara rapid ceaiul sau apa fierbinte pentru alte intrebuintari in bucatarie.

Capacitatea fierbatorului este de 1.7L, suficient de mare pentru a putea sa realizati aproximativ 8 cesti de ceai.

Star-Light FRD-1722 este dotat cu functie de oprire automata atunci cand apa a atins temperatura de fierbere, protectie la supraincalzire si protectie de functionare fara apa, astfel ca nu trebuie sa va mai faceti griji daca l-ati uitat in priza sau ati uitati sa il umpleti cu apa.

De asemenea, prezinta un maner ergonomic pentru o manevrare mai usoara si un sistem anti-alunecare pentru siguranta sporita, precum si filtru lavabil sau indicator al nivelului apei.

Din punct de vedere al design-ului, fierbatorul este realizat inox si are un aspect retro, ceea ce il face prezentabil in orice bucatarie.

Concluzii si pareri

Clientii care au achizitionat acest fierbator retro sunt placuti impresionati de calitatea materialelor din care este fabricat, precum si de design-ul acestuia, care ofera un plus in orice bucatarie.

Raportul calitate-pret este unul corect si prin urmare nu ne ramane decat sa va uram sa il folositi cu drag si sa savurati mereu un ceai aromat!

Pareri pe scurt: Fierbator Star-Light FRD-1722C

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.2/10

Pret

9.3/10

PRO

  • Raport calitate-pret corect
  • Design retro, realizat din inox
  • Functie de oprire automata
  • Protectie supraincalzire

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *