24 aprilie 2024

Review Star-Light FV-102A+

Congelatorul Star-Light FV-102A+ este unul dintre cele mai ieftine modele din gama sa, la care poti apela atunci cand ai nevoie de un asemenea aparat suplimentar combinei frigorifice.

Star-Light FV-102A+ ofera un volum generos de 102 litri cu 3 compartimente incapatoare, fiind incadrat in clasa de energie A+ ce va garanteaza un consum energetic redus de doar 191 kWh/an, cu aproximativ 20% mai putine resurse fata de modelele din clasa anterioara. Capacitatea de congelare este de 7,5 kg de alimente in decurs de 24h.

Unul dintre marile avantaje ale acestui model de congelator il reprezinta sistemul de dezghetare automat, ce va reduce considerabil timpul dedicat acestei operatiuni, cat si neplacerile cauzate de gheata care se formeaza.

Star-Light FV-102A+ prezinta un termostat mecanic amplasat la interior ce va permite sa modificati temperatura in intervalul -10 pana la -18 grade Celsius, in functie de nevoile dvs si de alimentele congelate.

Nivelul de zgomot este unul redus, ce nu depaseste 40 dB, astfel ca din acest punct de vedere nu veti avea de ce sa va faceti griji cu privire la amplasarea acestuia.

Design-ul este unul simplu dar pentru un astfel de aparat nu cred ca ar trebui sa punem accent pe astfel de detalii. Usa este reversibila, astfel ca poti sa o montezi cum doresti, in functie de nevoile pe care le ai.

Dimensiunile congelatorului sunt 83.8 x 61.5 x 54 cm (l x L x A), fiind ideal chiar si pentru spatii inguste.

Concluzii si Pareri

Star-Light FV-102A+ poate fi o solutie de congelare foarte eficienta, compartimentarea fiind excelenta, nivelul de zgomot fiind unul redus.

Clientii care au cumparat acest model afirma ca sunt multumiti atat de raportul calitate-pret, cat si de modul in care congelatorul functioneaza, indeplinindu-le toate asteptarile.

9.3

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.1/10

Pret

9.4/10

PRO

  • Raport calitate-pret excelent
  • Compartimentare buna
  • Consum de energie redus
  • Usi reversibile
  • Sistem de dezghetare automat

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *