12 aprilie 2024

Star-Light MPD-800BL reprezinta cea mai noua inovatie a deja cunoscutului producator de electrocasnice Star-light, fiind alegerea ideala pentru o alimentatie sanatoasa in ceea ce priveste coptul painii in casa. Iata ca din ce in ce mai multa lume alege aceasta metoda de a face singuri painea in casa, fara a mai pierde timpul pe la magazine in cautarea painii bune, lipsite de E-uri sau aditivi sintetici.

Masina de paine Star-Light MPD-800BL prezinta o putere de 800W si 12 programe presetate care sunt gata de utilizat in orice moment, pentru a pregati atat paine integrala cat si diverse tipuri de cozonaci sau aluat.

Totodata va asigura pana al 3 niveluri de rumenire cu ajutorul acestei functiii inovative care va permite sa setati gradul de rumenire in functie de preferintele membrilor familiei.

Din punct de vedere al volumului de aluat ce se poate pregati intr-o singura trans, putem spune ca este generos si va permite o paine cu un gramaj de pana la 1200 grame. Tineti cont de faptul ca aceasta masina de paine dispune de 2 palete de amestecare care va permite sa realizati o paine pufoasa, cu un miros irezistibil si deosebit de proaspat.

Star-Light MPD-800BL este o masina de paine care are in dotare un ecran LCD care iti va permite setarea cu usurinta a aparatului, precum si starea in care se afla preparatul din interiorul acestuia.

Un alt avantaj al acestui model de masina de facut paine il reprezinta timer-ul incorporat ce iti va permite sa setezi o durata de pana la 13 ore pentru ca programul de preparare al painii sa inceapa. Astfel, te vei putea trezi in fiecare zi cu un miros irezistibil de paine facut in casa.

Pentru cei care prefera albul, este bine de stiut ca masina de paine poate fi achizitionata de aici in aceasta nuanta.

Pareri despre Star-Light MPD-800BL

Cumparatorii acestei masini de paine sunt de parere ca experienta cu aceasta este una foarte buna si ca programul cel mai bun de utilizat il reprezinta Ultra Fast. Acestia sunt uimiti de cat de bine creste aluatul si cat de buna este la gust painea rezultata.

Totodata, cumparatorii sustin ca masina de paine este una foarte silentioasa si ca este usor de folosit, meritand tot banii de achizitie.

Concluzii

Luand in considerare pretul foarte bun al produsului, capacitatea mare de preparare a painii cat si parerile foarte bune pe care clientii le-au oferit, putem spune ca Star-Light MPD-800BL este o masina de paine care merita achizitionta.

Masina de paine Star-Light MPD-800BL

9.7

Pret

9.8/10

Calitate

9.6/10

Design

9.6/10

Fiabilitate

9.6/10

PRO

  • Raport calitate pret foarte bun
  • Putere 800W
  • 12 programe de coacere
  • Capacitate generoasa 1200g
  • Timer incorporat pana la 13 ore
  • Garantie 24 de luni

Contra

  • Nu am identificat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *