24 aprilie 2024

Review Steinhaus PRO-HPC15

Steinhaus PRO-HPC15 este un aparat de curatat cu presiune ce face parte din noua gama a celor de la Steinhus, fiind conceput special pentru a usura munca de spalare a suprafetelor intinse, in mod special daca locuiti la casa.

Aparatul de spalat cu presiune este destinat pentru a curata pavaje, mobilier de gradina, pereti sau autoturisme, in doar cateva minute avand posibilitatea sa curatati totul fara prea mult efort.

Prezinta un motor puternic de 1500W, ce asigura o presiune maxima de 120 bar si un debit maxim de 360l/h, facand fata cu succes oricarei sarcini de curatare a mizeriei.

Tipurile de mizerie precum praful, reziduurile, mucegaiurile, muschii sau noroii pot fi indepartate cu succes.

Pompa aparatului Steinhaus PRO-HPC15 este realizata din aluminiu pentru rezistenta si durabilitate in timp, fiind doata cu sistem de dozare detergent ce va garanteaza o spuma perfecta pentru spalari reusite.

Lungimea cablului este de 5m iar a furtunului tot de 5 m, asigurandu-va astfel o mobilitate sporita si o distanta semnificativ de mare fata de sursa de curent electrica, usurandu-va activitatea de spalare sub presiune.

Steinhaus PRO-HPC15 vine la pachet cu urmatoarele:

  • Furtun 5m;
  • Rezervor pentru detergent;
  • Lance Multi-Jet;

Concluzii si pareri

Clientii care au cumparat acest model nou Steinhaus PRO-HPC15 se declara incantati atat de design, cat si de pret sau modul de functionare al aparatului. Acestia il recomanda din plin, majoritatea fiind multumiti de rezultatele ramase in urma spalarii.

Ca si concluzie finala, credem ca este un aparat de spalat cu presiune reusit, care va face fata oricarei cerinte atat pentru pavaje, pereti sau autoturisme. Raportul calitate-pret este unul bun spre excelent, fiind la unul dintre cele mai bune preturi din gama sa.

9.4

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.4/10

Pret

9.4/10

PRO

  • Raport calitate-pret excelent
  • Putere mare
  • Sistem dozare detergent
  • Pompa din aluminiu

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *