24 aprilie 2024

HORIZON 40HL5300F

Cauti un televizor ieftin pentru un living dragut care sa ofere o experienta vizuala cat mai buna? Atunci iti recomandam televizorul LED HORIZON 40HL5300F, un model nou, care ar putea fi si pe placul tau. Insa, nu dorim sa te pripesti, ci te invitam sa ne urmaresti in continuare, pentru a afla tot ceea ce te intereseaza despre acesta.

Design

Este un model de televizor subtire, prevazut cu un design modern, ecranul fiind inconjurat de o rama de culoare neagra. In partea de jos, se afla standul sub forma a doua picioruse.

Foarte usor poate fi montat si in perete, fiind compatibil cu suportul stadard VESA 200 x 200.

Dimensiunile aparatului fara stand sunt de 995 x 85 x 570 mm (W x H x D), iar cu stand 995 x 85 x 570 mm (W x H x D), in timp ce greutatea sa este de 11.5 kg.

Specificatii HORIZON 40HL5300F

HORIZON 40HL5300F este un model de televizor LED lansat in 2017 si chiar daca nu dispune de functii Smart, nu inseamna ca ar fi mai putin util. Este prevazuta cu functia de monitor, astfel ca il poti conecta la laptop sau calculator.

Inregistreaza o putere consumata de 42 W.

Imagine si Video

Televizorul dispune de o diagonala destul de generoasa, de 102 cm, cu rezolutie Full HD de maxim 1920 x 1080 pixeli. Luminozitatea este de 250 cd/mp, in timp ce contrastul este de 1000:1. In principiu, imaginile sunt destul de bune, frumos colorate. Tootdata, datorita unghiului mare de vizibilitate de 170 de grade, acestea vor ramane clare din aproape orice pozitie te-ai afla.

Sunet

Sunetul este asigurat de un sistem stereo format din doua difuzare, care impreuna inregistreaza o putere de 20 W. Este prevazut cu o serie de caracteristici superioare de sunet si anume Egalizator si NICAM Stereo. Avand in vedere ca lipseste caracteristica Bass, nu putem spune ca exceleaza nici la acest capitol, insa acest lucru depinde si de asteptarile pe care le ai. Sigur ca poti conecta oricand un sistem audio auxiliar.

Conexiune si transmisie

In ceea ce priveste conexiunea, putem spune ca televizorul se bucura de un numar destul de mare de conectori:

  • trei porturi HDMI
  • o iesire audio digitala
  • o intrare USB
  • o intrare PC
  • o intrare component
  • o intrare Scart
  • un minijack pentru casti

Este prezent, ca de obicei, si player-ul multimedia integrat care permite derularea oricarui format de fisier foto, audio sau foto direct de pe stick-ul USB sau HDD extern.

In plus, slotul CI+ si tunerul digital DVB-T, DVB-C sunt utile pentru receptionarea transmisiilor TV de inalta definitie, fara mai fi necesar sa amplasezi un decodor extern.

Care este parerea clientilor despre HORIZON 40HL5300F?

In principiu, clientii au declarat ca experienta vizuala este una destul de buna, indeosebi imaiginile afisate pe cananelele HD sunt impecabile. Pe de alta parte, unii cumparatori au remarcat ca telecomanda ar reactiona destul de greu la comenzi. In ansamblu, sunt de parere ca raportul calitate/pret este corect.

Concluzie

Televizorul HORIZON 40HL5300F reprezinta o alternativa potrivita pentru cei cu un buget redus si fara mari pretentii. In ansamblu, ofera o experienta vizuala buna si chiar daca nu se remarca prin performante ridicate, cu siguranta ar putea fi o varianta de luat in calcul. Aici poti vizualiza si o oferta de pret foarte buna.

 

8.4

Pret

8.9/10

Calitate

8.0/10

Fiabilitate

8.8/10

Design

8.0/10

PRO

  • imagini bune
  • pret accesibil

Contra

  • telecomanda raspunde mai greu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *