12 aprilie 2024

LG 24MT49DT

Televizorul LED LG 24MT49DT este un model ideal pentru un dormitor mic sau chiar pentru bucatarie. Este un model destul de simplu din perspectiva specificatiilor, insa care ofera o experienta vizuala buna, ideal pentru persoanele mai putin pretentioase. Cu atat mai mult cu cat doresti sa faci o investitie cat mai mica, acesta ar putea fi o alternativa de luat in calcul.

Design

Dispune de un design placut, simplu, ecranul fiind incadrat intr-o rama de culoare neagra, foarte subtire. In partea de jos, se afla cele doua picioruse laterale ce ii asigura o stabilitate buna televizorului.

Sigur ca il vei putea monta si in perete foarte simplu, datorita compatibilitatii sale cu suportul standard VESA.

In ceea ce priveste dimensiunile, fara stand masoara 556.0 x 54.7 x 345.2 mm (W x H x D) si cu stand 556.0 x 130.5 x 376.5 mm (W x H x D).

Specificatii LG 24MT49DT

LG 24MT49DT este un model de televizor lansat in 2017, destul de simplu am putea spune, fara functii Smart. Insa, acesta poate fi utilizat si pe post de monitor, fiind necesara doar conectarea la laptop sau calculator.

Inregistreaza o putere consumata de 28 W.

Imagine si Video

Prezinta o diagonala de 60 cm, cu rezolutie HD de maxim 1366 x 768 pixeli. In principiu, imaginile afisate sunt clare si destul de frumos colorate. Experienta vizuala este una buna, iar datorita unghiului mare de vizibilitate de 178  de grade, te vei putea bucura de imagini clare din aproape orice pozitie.

Sunet

Sunetul este asigurat de un sistem stereo format din doua difuzoare, ce ofera o putere de maxim 10 W. Sunetul ar putea fi suficient, insa daca iti doresti ceva mai mult poti conecta un sistem audio auxiliar.

Conexiune si transmisie

Printre conectorii cu care a fost prevazut acest televizor se numara o intrare USB si un port HDMI. De asemenea, slotul CI+ si tunerul digital DVB-T/C permit receptionarea transmisiilor de inalta definitie fara necesitatea amplasarii unui decodor extern.

Player-ul multimedia integrat este necesar pentru derularea oricarui tip de continut audio, foto sau video direct de pe stick-ul USB sau HDD extern.

Care este parerea clientilor despre LG 24MT49DT?

Clientii au achizitionat acest televizor pentru propriul dormitor, al celor mici sau pentru bucatarie. In principiu, sunt multumiti, nu au avut foarte mari pretentii, insa imaginea afisata este calitativa. De asemenea, l-au folosit si pe post de monitor si se comporta foarte bine, fara laguri. Acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este bun.

Concluzie

LG 24MT49DT este un model de televizor simplu, dar practic, ideal pentru dormitoare mici sau chiar bucatarii. Atat pe post de televizor, cat si in rolul de monitor, ofera o experienta buna, drept pentru care clientii au fost multumiti. Aici poti beneficia si tu de o oferta de pret buna.

9

Pret

8.8/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

8.9/10

PRO

  • imagine buna
  • pret avantajos

Contra

  • nu au fost identificate

1 thought on “Televizor LED LG 24MT49DT 60 cm, HD

  1. Un TV ieftin de la care nu te astepti la prea multe…L-am cumparat pentru bucatarie si acum realizez ca e prea bun ca sa-l pun acolo…Imagine si culori nesperat de bune …Posturile HD se vad cristal ,poza …Luminozitate si contrast foarte bun …Sunetul e OK si e virtual surround (si chiar se simte )…Meniu complex cu setari multe pentru pretul lui dar foarte intuitiv…In 10 minute era setat perfect…Imi pare rau ca mai erau 2 buc dupa ce l-am luat …Acum au disparut complet …TV-ul asta merge excelent ca si monitor calculator …Oricum este un TV atat de fain ca merge pentru dormitor , cei drept unul mai micut …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *