24 aprilie 2024

Orion 32OR17RDL

Chiar si in materie de televizoare, piata este foarte diversificata, existand o multitudine de variante. Practic, exista modele pentru toate tipurile de bugete, pentru ca fiecare cumparator sa isi poata permite un televizor modern, ce ofera o experienta vizuala cel putin satisfacatoare. De aceasta data, vom discuta despre un model interesant, care ne-a atras atentia, si anume Orion 32OR17RDL.

Design

Televizorul dispune de un design placut, foarte modern, fiind prevazut cu o rama foarte subtire, de culoare neagra. In partea inferioara, se afla cele doua picioruse laterale pe care se sprijina, oferindu-i o stabilitate foarte buna.

Poate fi amplasat foarte usor si in perete, fiind compatibil VESA.

Specificatii Orion 32OR17RDL

Orion 32OR17RDL este un model de televizor LED lansat in 2017 care poate fi folosit foarte facil si pe post de monitor. Totodata, inregistreaza o putere consumata de 31 W.

Imagine si Video

Televizorul dispune de o diagonala de 81 cm, rezolutie HD de maxim 1466 x 768 pixeli. Ofera imagini foarte clare, avand un contrast nativ de 5000:1. Luminozitatea ecranului este de 300 cd/mp, cu un timp de ranspuns de 6.5 ms.

Datorita unghiului foarte mare de vizualizare ce atinge 178 de grade, te vei bucura de imagini clare din aproape orice pozitie te-ai afla.

La aceasta experienta vizuala imbunatatita, un rol important in joaca caracteristicile superioare de imagine, iar printre acestea se numara Zoom Modes, Comb Filter 2D/3D, Digital Noise Reduction, CTI?LTI, Dynamic contrast si Pregressive Scan.

Sunet

Partea audio este asigurata de un sistem stereo format din doua difuzoare, care impreuna obtin o putere de 12 W. Sigur ca nu este cel mai puternic sunet, insa am putea spune ca este suficient de puternic. Dar daca totusi nu conderi ca ar fi suficient, poti apela cu incredere la un sistem audio auxiliar.

Intr-o alta ordine de idei, sunetul este suficient de captivand, iar la nivel maxim isi va pastra claritatea, gratie caracteristicilor superioare de sunet: NICAM Stereo, Egalizator, Bass, Dolby Digital, DDCO, Surround.

Conexiune si transmisie

Pe partea de conectivitate, televizorul se poate lauda cu o serie de conectori destul de diversi si anume:

  • o intrare PC
  • o intrare USB
  • o intrare video composite
  • o intrare Scart
  • un minjack pentru casti
  • un port HDMI

Totodata, tunerul digital integrat iti va permite derularea oricarui format de fisier audio, foto sau video direct de pe stick-ul USB sau HDD extern.

In plus, tunerul digital DVB-T/C si slotul CI+ fac posibila receptionarea transmisiilor TV de inalta definitie fara necesitatea amplasarii unui decodor extern, care nu ar face altceva decat sa ocupe spatiu inutil.

Care este parerea clientilor despre Orion 32OR17RDL?

Clientii sunt foarte multumiti de alegerea pe care au facut-o si sustin ca este un produs bun, care le-a depasit asteptarile. Sunt incantati de experienta vizuala si sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

Orion 32OR17RDL este un model de televizor foarte interesant, care ofera o experienta in ansamblu buna, la un pret mai mult decat avantajos pe care il poti verifica aici. Utilizatorii sunt incantati de alegerea facuta, ceea ce demonstreaza ca este un produs de incredere.

 

9.1

Pret

9.3/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.1/10

Design

9.0/10

PRO

  • imagini bune
  • pret avantajos

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *