24 aprilie 2024

Samsung LT24E310EW

Cauti un televizor mic pentru dormitor? Fara prea multe pretentii, televizorul LED Samsung LT24E310EW ar putea fi o varianta de luat in calcul, insa nu inainte de a il cunoaste mai bine. In continuare, vom analiza aceste televizor din toate perspectivele, pentru ca ulterior sa poti lua decizia corecta.

Design

Televizorul este prevazut cu un design destul de simplu, ecranul fiind incadrat intr-o rama subtire neagra. In partea de jos, se afla central standul pe care se sprijina si ii ofera o stabilitate foarte buna.

Sigur ca poate fi montat si in perete foarte facil datorita compatibilitatii cu suportul de perete standard VESA.

Dimensiunile acestuia fara stand sunt de 561.1 x 340 x 52.3 mm  (W x H x D ), iar cu stand 561.1 x 376.1 x 123.3 mm (W x H x D).

Specificatii Samsung LT24E310EW

Samsung LT24E310EW este un televizor LED lansat in 2016, care poate fi folosit si pe post de monitor, prin simpla conectare la calculator sau laptop.

Inregistreaza o putere consumata de 35 W.

Vine insotit de manualul de utilizare, telecomanda si cablu de alimentare.

Imagine si Video

Prezinta o diagonala de 59 cm, rezolutie HD de maxim 1366 x 768 pixeli. Ceea ce putem spune aici este faptul ca televizorul afisesaza imagini suficient de clare si frumos colorate, oferind o experienta vizuala mai buna decat ne-am fi asteptat.

Dispune de un unghi de vizibilitate foarte mare de 178 de grade, ceea ce va asigura imagini clare din aproape orice pozitie te-ai afla.

Sunet

Sunetul este asigurat de un sistem stereo format din doua difuzoare ce inregistreaza o putere de maxim 10 W. In principiu, sunetul este bun, insa daca iti doresti ceva mai mult, poti conecta un sistem audio auxiliar.

Conexiune si transmisie

Televizorul este prevazut cu un numar mare de conectori si anume:

  • o intrare audio digitala
  • o intrare USB
  • o intrare video composite
  • o intrare component
  • un minijack pentru casti
  • doua porturi HDMI

Player-ul multimedia integrat permite derularea oricarui format de fisier audio, foto sau video direct de pe stick-ul USB sau HDD extern.

In plus, slotul CI+ si tunerul digital (DVB-C/ DVB-T2) vor fi utile in receptionarea transmisiilor TV de inalta definitie, fara a mai fi necesar un decodor extern.

Care este parerea clientilor despre Samsung LT24E310EW?

Clientii sunt multumiti de acest televizor si unii dintre ei recunosc ca a reusit chiar sa le depaseasca asteptarile. Imaginile sunt bune si este potrivit pentru dormitor sau chiar bucatarie. Sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

Samsung LT24E310EW este un televizor accesibil, potrivit si pentru bugete restranse ideal pentru dormitoare sau bucatarie. Ofera o experienta, in ansamblu, buna, iar clientii sunt multumiti. Aici poti verifica si tu o oferta de pret foarte buna pentru acest model.

8.5

Pret

8.6/10

Calitate

8.2/10

Fiabilitate

8.9/10

Design

8.3/10

PRO

  • imagini bune
  • pret foarte avantajos

Contra

  • sunetul nu exceleaza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *