30 aprilie 2024
pareri si review complet despre Dezumidificator Star-Light DHM-1635W+

pareri si review complet despre Dezumidificator Star-Light DHM-1635W+

Dezumidificatorul Star-Light DHM-1635W+ face parte din noua generatie a celor de la Star-Light, un brand ce a aparut pe piata din Romania incepand cu 2014 si care a castigat rapid cota de piatra, datorita in primul rand, raportului calitate-pret foarte bun.

Iata ca noul model vine cu o serie de imbunatatiri, fata de precedentul Star-Light DHM-1635W, pe care va invitam sa le aflati in ceea ce urmeaza.

Star-Light DHM-1635W+ este un aparat conceput special pentru a fi capabil sa scoata pana la ultima picatura de umezeala in exces din orice camera, avand in dotare functii speciale foarte utile care vor fi apreciate pe masura utilizarii.

Este ideal pentru a scoate umiditatea in exces atat in camerele unde umiditatea este crescuta, cum ar fi dormitoare, balcoane, bai, dressinguri, spalatorii dar si a spatiilor de zi precum sufrageriile, birourile, restaurantele, centrelele de sport si wellness etc.

Capacitatea de dezumidificare intr-un interval de 24 de ore este de 16 litri, in timp ce rezervorul de apa are o capacitate de colectare de 3 litri.

Aparatul de dezumidificare prezinta o serie de functii importante la un astfel de aparat cum ar fi:

  • Oprirea automata atunci cand rezervorul este plin
  • Temporizatorul asigura functionarea acestuia pe o perioada predefinita de timp
  • Auto-restart reia activitatea aparatului dupa o pana de curent sau cand s-a oprit automat
  • Drenajul continuu va ofera posibilitatea sa il pozitionati la o scurgere a apei, fie ca vorbim de amplasarea lui in bucatarie, baie sau balcon, asigurand o functionare pe mod continuu

Pareri despre dezumidificatorul Star-Light DHM-1635W+

Cumparatorii acestui model de dezumidificator sunt de parere ca au facut o alegere corecta, sustinand ca este un model silentios chiar si folosit pe mod turbo, ca nu produce vibratii excesive si ca nu scoate alte zgomote ciudate comparatic cu alte modele de dezumidificatoare.

Acestia sunt de parere ca raportul calitate-pret este unul foarte bun si ca functiile cu care este inzestrat acest model sunt exact ceea ce au nevoie si ce asteapta de la un astfel de aparat de dezumidificare. Tot acestia mai spun ca scoate umiditatea din camera intr-un timp record.

Concluzii

Raportul calitate-pret foarte bun, functiile utile cu care este inzestrat cat si capacitatea mare de dezumidificare recomanda acest aparat din plin, la fel ca si cumparatorii care il folosesc zi de zi cu mare utilitate.

Review scurt: Star-Light DHM-1635W+

9.5

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.4/10

Pret

9.6/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Capacitate dezumidificare 16l/24h
  • Debit aer 170 m³/ora
  • Rezervor 3L
  • Control Digital
  • Drenaj continuu
  • Oprire automata si Auto-restart

Contra

  • Nu am identificat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *