24 aprilie 2024
Slefuitor cu banda Steinhaus, PRO-BS801, 800W review si pret

Slefuitor cu banda Steinhaus, PRO-BS801, 800W review si pret

Steinhaus PRO-BS801 reprezinta un slefuitor cu banda din noua generatie a celor de la Steinhaus, ce se face remarcat prin functionalitate perfecta, design modern si compact dar mai ales un pret pe care nu il gasiti la niciun alt brand.

Acest slefuitor este recomandat a fi folosit in mod uzual pentru a finisa suprafete de lucru precum lemnul, parchetul, placi de metal, placaj dar si pentru indepartarea rapida a vopselelor, lacurilor sau a altor straturi de protectie de pe suprafete de lucru uniforme din material lemnos sau metal, cu ajutorul benzilor de slefuit adecvate.

Dispune de un motor destul de puternic de 800W ce ofera o putere superioara pentru lucrari de slefuire, viteza de inaintare a benzii de slefuire fiind reglabila in sase trepte cu valori cuprinse intre 120 si 380 turatii pe minut.

Sistemul de extractie a prafului din dotare va garanteaza un mediu de lucru curat, fara resturi de slefuire sau praf, fiind un avantaj de luat in seama pentru acest model de slefuitor cu banda.

Dispune de un maner suplimentar ce poate fi reglabil in functie de utilizatorul final al acestui slefuitor cu banda.

In pachetul de livrare veti primi suplimentar un sac de colectare a prafului si o pereche de carbuni pe care va recomand sa o puneti undeva bine si sa o folositi in caz de aveti nevoie.

Pareri despre Steinhaus PRO-BS801

Utilizatorii acestui aparat de slefuit cu banda sustin ca raportul calitate-pret este unul imbatabil si ca este un produs foarte util la casa omului, pe care merita sa il achizitionati daca executati lucrari de slefuire prin si pe langa casa. Acestia mai declara ca este un slefuitor destul de puternic pentru lucrari de tip hobby, care va functiona perfect o perioada indelungata de timp, fara a va face probleme.

Majoritatea cumparatorilor il recomanda si afirma ca au facut alegerea corecta, evitand alte branduri mult mai scumpe, care fac fix acelasi lucru si au aceleasi caracteristici tehnice.

Concluzii

Putem afirma cu tarie ca noul slefuitor cu banda Steinhaus PRO-BS801 reprezinta o alegere corecta, de care puteti tine cont cu toata increderea. Nu veti intampina probleme iar raportul calitate-pret este unul pe care nu-l veti gasi nicaieri.

Review scurt: Steinhaus PRO-BS801

9.6

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.4/10

Pret

9.6/10

PRO

  • Raport calitate-pret excelent
  • Constructie solida
  • Racord aspirare praf
  • Maner auxiliar
  • Pachet complet

Contra

  • Nu am descoperit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *