30 aprilie 2024

Aspiratorul vertical fara fir Dyson V12 Slim este un electrocasnic foarte practic si usor de manevrat cu ajutorul caruia puteti intretine curatenia mai usor in locuinta. Datorita accesoriilor diverse din dotare, puteti aspira foarte bine si locuri mai dificile, insa despre toate acestea discutam imediat.

Dyson V12 Slim este un model prevazut cu o putere de 545 W, iar autonomia acumulatorului poate ajunge pana la 60 de minute. Motorul digital puternic se roteste pana la 125.0000 rpm, ceea ce inseamnaca poate aspira atat particulele fine de praf, cat si resturile mai mari de murdarie. Tehnologia Root Cyclone ajuta la indepartarea eficienta a prafului din fluxul de aer, prevenind orice pierdere de aspiratie.

Mai mult decat atat, sistemul de filtrare in mai multe etape, elimina pana la 99.99% din particulele microscopice si alergeni pana la 0.3 microni, eliberand un aer mult mai curat.

Datorita faptului ca nu detine cablu de alimentare si nu sunteti conditionati de o sursa, puteti manevra mai usor aparatul si puteti patrunde si in zonemai greu accesibile. Capatul de curatare cu iluminare prezinta filamente moi de nylon si filamente de fibra de carbon anti-statice ce elimina excelent praful de pe podelele dure si locurile inguste. In plus, avand o inaltime mica, va putea patrunde usor si in spatiile de sub mobilier. Capatul de curatare Motorbar prevazut cu perii de nylon elimina foarte bine murdaria din covor. Firele de filamente de carbon anti-statice extrag praful si de pe podelele dure.

Accesoriu anti-incurcare pentru aspirarea prafului este excelent pentru a aduna inclusiv parul lung sau cel provenit de la animalele de companie. Bara cu perie conica anti-incurcare elimina parul in spirala direct in recipientul de colectare.

Dyson V12 Slim include trei moduri de aspirare. De pilda, med mode ofera un bun echilibru intre putere si autonomie. Eco mode asigura un timp de functionare indelungat pentru a acoperi o suprafata mai mare. Boost mode este excelent pentru curatarea intensiva, dar mai scurta.

Aparatul vine la pachet cu statie de incarcare ce poate fi montata pe perete, acolo unde veti putea depozita usor aparatul pentru urmatoarea curatenie. De asemenea, mecanismul igienic de evacuare impinge praful si reziduurile adanc in cosul de gunoiul, astfel incat utilizatorul sa nu ia contact cu murdaria.

Un alt aspect interesant este ecranul LCD din dotarea aspiratorului unde afiseaza rapoartele de performanta in timp real, timpul de functionare in fiecare secunda, alerte de intretinere, moduri de putere si durata de viata a bateriei. In plus, este un aspirator foarte usor de intretinut, astfel ca filtrul si bara periei de curatare cu iluminare pot fi spalate, in timp ce recipientul de praf si instrumentele pot fi curatate prin stergere, indepartand acumularea de praf si optimizand performantele aparatului.

Vezi oferta de pret

Concluzii si Pareri

Aspiratorul vertical fara fir Dyson V12 Slim este un model puternic si performant ce asigura o buna curatenie in locuinta. Cumparatorii sunt foarte incantati de el si declara ca isi face treaba excelent. Este mai puternic decat majoritatea aspiratoarele verticale de pe piata, iar datorita greutatii reduse, se manevreaza usor. Accesoriile sunt foarte diversificate, ceea ce nu fac altceva decat sa sporeaasca performantele aparatului in diverse circumstante. Astfel, il recomanda mai departe si considera pretul calitate/pret corect.

Pareri pe scurt: Dyson V12 Slim

9.9

Pret

9.7/10

Calitate

10.0/10

Design

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Putere de aspirare mare
  • Gama variata de accesorii
  • Iluminare LED
  • Sistem de filtrare performant
  • Display LCD
  • Usor de manevrat

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *