13 iunie 2024

Star-Light Airfryer DAFB-1509WH este un model de friteuza ce poate prepara mancarea fara ulei, reprezentand astfel o alternativa mai sanatoasa. Beneficiaza de control digital si presupune un mod de utilizare intuitiv. Daca este o varianta potrivita si pentru nevoile voastre ramane sa descoperiti imediat in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Star-Light Airfryer DAFB-1509WH pareri

Friteuza digitala Star-Light Airfryer DAFB-1509WH prezinta o putere de 900 W si ofera o capacitate de 2.6 litri. Cu ajutorul sau puteti prepara o multime de tipuri de mancaruri de la cartofi prajiti, bulete de cascaval pana la fripturi, pui, ciuperci si asa mai departe.

Aceasta include un termostat reglabil ce va permite sa setati temperatura in functie de tipul alimentelor preparate de la 40 de grade Celsius pana la 200 de grade Celsius. Puteti prepara fara ulei sau doar cu un strop de ulei, astfel ca alimentele vor fi mai sanatoase si mai slabe din punct de vedere caloric.

Cosul de alimente are o capacitate de 1.5 litri si este prevazut cu suprafata antiaderenta. Astfel, alimentele nu vor avea sansa de a se lipi de suprafata sa. In plus, poate fi spalat la final si in masina de spalat vase.

Aparatul presupune un mod foarte sigur de functionare beneficiind de protectie la supraincalzire si oprire automata. In plus, baza anti-alunecare ii asigura o buna stabilitate. Cu functia timer puteti preseta durata de preparare.

Dimensiunile acesteia sunt de 25.7 cm lungime, 21.1 cm latime si 27.6 cm inaltime, avand o greutate de 2.7 kg.

Vezi oferta de pret

Concluzii si Pareri

Friteuza Star-Light Airfryer DAFB-1509WH este un model interesant cu ajutorul caruia puteti prepara simplu si rapid mese copioase. Cumparatorii actuali s-au aratat multumiti de ea si sustin ca este un produs reusit. Prepara foarte bine mancarea, este usor de folosit si arata bine, fiind usor de integrat in orice decor. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

Recenzii pe scurt: Star-Light Airfryer DAFB-1509WH

9.4

Pret

9.3/10

Calitate

9.4/10

Design

9.4/10

Rezistenta

9.6/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Timer
  • Termostat
  • SIguranta in utilizare
  • Usor de folosit

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *