13 iunie 2024

Aeroterma paote fi o solutie de rezerva atunci cand apar probleme cu incalzirea locuinta. O vairnata ieftina si eficienta poate fi si aeroterma ceramica Daewoo pe care am vrea sa o prezentam pe larg in continuare.

Aeroterma ceramica Daewoo este prevazuta cu o putere de 2200 W si este poate face fata in incaperi cu suprafata de pana la 20 mp. Include doua trepte de putere pe care le veti adapta in functie de nevoi si dispune de functia de oscilatie care ajuta la incalzirea uniforma, dar si mai rapida a camerei.

Aceasta este un model turn, foarte bine gandit din perspectiva constructiei, ocupand putin spatiu de depozitare. Pune la dispozitie functia timer care va permite sa presetati oprirea automata in decurs de noua ore. De asemenea, grilajul ergonomic distribuie mai eficient fluxul de aer. Axa radiatorului este verticala, ceea ce permite o contructie compacta a aparatului si o propagare generoasa a aerului pe toata inaltimea dispozitivului.

Prin intermediul panoului de control, puteti controla foarte usor dispozitivul. Desi are un design sofisticat, interfata este intuitiva si usor de folosit. In plus, pentru un control mai facil si pentru mai mult confort pentru utilizator, veti putea folosi si telecomanda din dotare. Aceasta are, deopotriva, un meniu usor si intuitiv pentru a controla facil aparatul.

In plus, ofera un mod de operare silentios, integrand si functia de protectie la supraincalzire. Poate fi transportat foarte usor dintr-o camera in alta, beneficiind in acest sens si de maner.

Dimensiunile aparatului sunt de 48 cm inaltime, 25 cm latime si 23 cm lungime.

Vezi oferta de pret

Concluzii si Pareri

Aeroterma ceramica Daewoo este un dispozitiv practic si eficient care ar putea fi o solutie de luat in calcul. Cumparatorii au declarat ca este un aparat foarte bun si eficient, chiar mai silentios decat s-ar fi asteptat. Incalzeste foarte bine camera, are un design placut si nu ocupa mult spatiu, iar materialele din care este realizata sunt de calitate buna. Sunt de parere ca au facut o alegere foaret buna optand pentru acest model apreciind raportul calitate/pret foarte bun.

Pareri pe scurt: Aeroterma ceramica Daewoo

9.6

Pret

9.7/10

Calitate

9.6/10

Design

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 2 trepte de putere
  • Siguranta in utilizare
  • Protectie la supraincalzire
  • Functie oscilatie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *