24 aprilie 2024

Panoul electric decorativ TRIO 430W este un dispozitiv cu ajutorul caruia va puteti incalzi foarte usor, timp in care ofera un design cu totul interesant. Insa, pentru a va bucura de un randament ridicat al produsului trebuie sa cunoasteti cateva aspecte importante. In primul rand, acest dispozitiv nu este recomandat incaperilor unde existares lemn mult, presuri, covoare sau canapele. Acesta, practic, reflecta caldura, procesul realizandu-se in contact cu suprafetele ceramice si cele din sticla. Poate fi potrivit chiar si pentru o baie, iar folosit adecvat, asigura o incalzire rapida si eficienta.

Panoul electric TRIO 430W asigura un bun confort termic datorita undelor lungi in infrarosu care apar atunci cand fibra de carbon este incalzita. Fibra de carbon prezinta o buna conductivitate termica ceea ce va permite sa reduceti consumul de energie si sa economisiti. In timpul functionarii, incalzitorul nu incalzeste aerul in sine, ci obiectele din jur, respectiv corpul uman. In acest context, este de mentionat faptul ca reuseste sa imbunatateasca inclusiv circulatia sangelui.

Partea principala a radiatorului este realizata dintr-un film de incalzire din polimer rezistent la indoire si rupere, pe care s-a aplicat un grafic tiparit. Totul este fixat cu lamele de lemn. Design-ul incalzitorul ii permit esa fie infarsurat, astfel incat, combinat cu greutatea scazuta, va fi mai usor de transportat. Mai mult decat atat, comutatorul de pornire/oprire asigura o operare facila. In plus, constructia simpla si lipsa pieselor metalice asigura dispozitivului o durabilitate mai mare.

Dispozitivul are nevoie de doar 40-60 de secunde pentru a atinge temperatura de functionare. Totodata, face parte din categoria de siguranta a foliei exterioare IP 20 si din categoria de siguranta electrica II. Se monteaza in perete si ofera un design foarte interesant. Dimensiunile acestuia sunt de 100 cm inaltime si 57 cm latime.

Vezi oferta de pret

Concluzii si Pareri de la clienti

Panoul electric decorativ TRIO 430W este un dispozitiv de departe foarte eficient pentru cei care au inteles realmente cum functioneaza. Randamentul ridicat este confirmat si de catre persoanele care il utilizeaza corespunzator, bucurandu-se astfel de un confort termic sporit. Din pacate, au existat si multi cumparatori care nu au inteles ce este un panou electric cu incalzire cu infrarosu si modul in care acesta functioneaza, de aceea, va recomandam sa studiati modul de functionare si sa luati in calcul si indicatiie noastre. Un panoul electric cu infrarosu incalzeste obiectele, persoanele si suprafetele cermice, fiind o buna optiune si pentru baie. In plus, vine la pachet cu un raport calitate/pret foarte bun.

Pareri pe scurt: Panou electric decorativ TRIO 430W

9.8

Pret

9.6/10

Calitate

9.8/10

Design

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Randament bun
  • Design deosebit
  • Usor de folosit
  • Incalzire rapida

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *