24 aprilie 2024

AlecoAir A40 Blend este un difuzor de arome modern, ce integreaza functii interesante ce va ajuta sa creati un mediu ambiant mai placut si mai usor. Practic, va permite sa creati propriu salon de aromaterapie, fiind inspirat din natura.

10.0 TOTAL SCORE

Pareri pe scurt: AlecoAir A40 Blend

Afla mai multe detalii!

Difuzor de arome AlecoAir A40 Blend cu Wi-fi si functii inteligente.


Raport calitate-pret 10
Design 10
Rezistenta 10
PROS
  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Functie Wi-fi
  • LED-uri lumina ambientala
  • Usor de folosit
CONS
  • Nu am identificat

Dispozitivul include un vas ceramic creat manual, din lut ars, in conformitate cu traditiile stravechi ale acestui mestesug. Suprafata produsului este perfect lucioasa similara cu cea de portelan, iar capacul prevazut cu detalii din lemn de bambus ce pastreaza irizatiile naturale ale lemnului pe care le veti simti ca o mangaiere la trecerea usoara a mainii pe suprafata sa.

Difuzonul AlecoAir A40 Blend imbunatateste calitatea aerului difuzand uleiuri esentiale naturale. Poate fi utilizat pentru efectele aroma-terapeutice ori pentru a schimba atmosfera dintr-o camera unde miroase neplacut. Acesta poate acoperi o suprafata de pana la 40 de mp.

Aparatul include si functia Wi-fi ce va permite sa il controlati mai usor chiar si de la distanta. Tot ce trebuie sa faceti este sa descarcati gratuit aplciatia AlecoAir care este disponibila atat in App Store, cat si in Google Play.

AlecoAir A40 Blend este prevazut cu lumini ambientale ce ofera o experienta placuta in timpul utilizarii. Puteti seta lumina manual folosind panoul de control, alegand dintre sapte culori. Mai mult decat atat, aplicatia mobila va permite sa alegeti lumina ambientala sau sa creati un joc continuu de lumini in spectrul RGB pentru o experienta placuta.

Aparatul poate opera in doua moduri: modul continuu si modul intermitent. Modul continuu permite difuzarea continua a vaporilor pana rezervorul se va goli sau pana ce aparatul va fi oprit. Modul intermitent presupune difuzarea intermitenta a vaporilor si implica difuzarea timp de 30 de secunde, cu 30 de secunde pauza dupa care se va relua ciclul pana ce rezervorul se goleste sau aparatul este oprit.

Capacitatea rezervorului din dotare este de 200 de ml. Capacitatea de difuzare atinge 15-30 ml/h. Dimensiunile dispozitivului sunt de 17.6 cm latime dimaetru si 13.7 cm inaltime, avand o greutate de 1 kg.

Vezi oferta de pret

Concluzii si Pareri

Difuzorul de aroma AlecoAir A40 Blend este un dispozitiv foarte practic in orice locuinta care poate imbunatati calitatea aerului. Cumparatorii sunt foarte incantati de el si confirma ca face ceea ce promite. Este usor de folosit, presupune un mod de functionare eficient si ocupa putin spatiu. Il recomanda astfel mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *