24 aprilie 2024

Arctic AGM5500F este un aragaz care prezinta ca sursa de alimentare gazul, ce poate constitui o optiune convenabila la pret. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit in continuare pentru a afla mai multe informatii utile.

8.7 TOTAL SCORE

Pareri pe scurt: Arctic AGM5500F

Afla mai multe detalii!

Aragaz Arctic AGM5500F cu sistem de siguranta si mod de utilizare intuitiv.


Raport calitate-pret 9
Design 8
Rezistenta 9
PROS
  • Raport calitate/pret avantajos
  • Sistem de siguranta
  • Usor de utilizat
CONS
  • Nu am identificat

Aragazul Arctic AGM5500F este un model prevazut atat cu plita, cat si cu cuptor pe gaz. Plita include patru arzatoare de dimensiuni diferite si anume: un arzator mare, un arzator mic si doua arzatoare normale. Puterea arzatorului mare este de 2.5 kW, a celui mic de 1kW, iar a celor doua normale cate 2 kW. Dispune de sistem de siguranta care se refera la o supapa la nivelul fiecarui arzator oprind alimentarea cu gaz imediat in cazul in care flacara se stinge accidental.

Cuptorul este suficient de incapator incat sa puteti prepara diferite tipuri de retete precum placinta, fursecturi, frituri de miel, vita, curcan, pui etc, peste, prajituri, blaturi si asa mai departe. Acesta include si o tava de gatit.

Dimensiunile aragazului sunt de 50 cm latime, 50 cm adancime si 85 cm inaltime, avand o greutate de 32 de kg.

Vezi oferta de pret

Concluzii si Pareri

Arctic AGM5500F este un aragaz practic si rezonabil ca pret ce poate fi o optiune de luat in calcul. Cumparatorii sustin ca in general produsul este eficient, functioneaza bine atat la nivelul plitei, cat si la nivelul cuptorului. Este usor de folosit si in ansamblu corespunde neovilor sale. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este avantajos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *