24 aprilie 2024

Review Arctic AK60340+

Arctic AK60340+ este o combina frigorifica accesibila ca pret, ce asigura conditii destul de bune alimentelor depozitate in interior. Prezinta o organizare destul de buna si este deopotriva foarte silentioasa. Te invitam in continuare sa afli mai multe detalii si te convingi daca este sau nu, alegerea potrivita si pentru locuinta ta.

Arctic AK60340+ pune la dispozitie o capacitate totala de 322 litri si este incadrata inc lasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic anual de 281 kWh.

Ofera o autonomie destul de mare de 21 de ore, timp in care in cazul unei pene de curent, alimentele tale vor fi in maxima siguranta.

Usile sunt prevazute cu manere incorporate, ceea ce ii asigura un plus de eleganta. In plus, acestea fiind reversibile, le poti monta pe ce parte doresti.

Partea mai putin placuta se refera la sistemul de racire static, ceea ce inseamna ca va fi nevoie ca aparatul sa fie dezghetat periodic pentru ca va exista riscul formarii condensului si, implicit, a ghetii pe peretii interiori.

Frigiderul combinei Arctic AK60340+ 

  • are o capacitate de 209 litri
  • este prevazuta cu trei rafturi din sticla securizata foarte rezistente, iar in partea de jos, se afla compartimentul pentru fructe si legume
  • usa frigiderului este si ea prevazuta cu trei suporturi din plastic unde poti aseza recipiente mici, borcane si asa mai departe

Congelatorul combinei Arctic AK60340+

  • dispune de o capacitate de 113 litri
  • prezinta trei compartimente inchise unde poti depozita alimentele in functie de natura lor, fara sa imprumute mirosuri si arome intre ele
  • capacitate de congelare este de 5 kg in decursul a 24 de ore

Nivelul de zgomot produs nu depaseste 42 dB, ceea ce inseamna ca este un aparat frigorific silentios.

Dimensiunile combinei sunt de 175.4 x 59.5 x 65 cm (l x L x A) si cantareste 62 kg.


Concluzii si pareri

In principiu, combina Arctic AK60340+ este un aparat frigorific rezonabil, despre care as putea spune ca asigura strictul necesar. Sigur ca nu este unul dintre cele mai performante modele si nici nu cred ca te-ai fi asteptat la acest lucru, insa ceea ce ti-as putea garanta este ca pastreaza in conditii optime produsele tale.

In plus, clientii confirma ca raceste foarte bine atat frigiderul, cat si congelatorul, este silentioasa si suficient de incapatoare pentru nevoile lor. Acestia apreciaza raportul calitate/pret excelent, iar aici poti verifica o oferta de pret avantajoasa.

 

 

8.9

Calitate

8.7/10

Fiabilitate

9.2/10

Design

8.8/10

Pret

8.9/10

PRO

  • compartimentare buna
  • pret avantajos
  • silentioasa

Contra

  • lipsa functii performante

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *