24 aprilie 2024

Review Star-Light CER-4818

Cuptorul Electric Star-Light CER-4818 este foarte usor de folosit datorita faptului ca aveti control absolut asupra temperaturiii de gatire, al timpului de preparare precum si al optiunilor de incalzire.

Dispune de o putere de 1800W si o capacitate de 48l, suficient de mare pentru a pregati o masa delicioasa, un pui la rotisor sau alte bunatati facute acasa, cu care sa ii incantati pe cei dragi.

Temperatura maxima la care poate ajunge acest cuptor electric este de 230°C, numarul treptelor fiind in numar de 4.

Timpul de coacere este redus considerabil datorita faptului ca puteti seta o temperatura constanta, reusind astfel sa gatiti mese delicioase pentru cei dragi, intr-un timp foarte scurt, fie ca este vorba de prepararea unui pui intreg, pizza delicioasa, placinte sau alte bunatati preparate la cuptor.

Prezinta o functie de rotisor incorporata ce va fi de ajutor atunci cand doresti sa rumenesti usor si frumos bucate delicioase din carne.

Design-ul sau este unul simplist dar foarte placut, cuptorul avand insertii din inox si usa din sticla termorezistenta ca detalii subtile elegante si utile.

Concluzii si pareri

Clientii care au cumparat cuptorul electric Star-Light CER-4818 se declara incantati la maxim de alegerea facuta, afirmand ca este foarte bun si functional, design-ul fiind de asemenea elegant.

Raportul calitate-pret este unul excelent dupa parerea lor si prin urmare il recomanda din plin pentru a fi achizitionat.

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.1/10

Pret

9.4/10

PRO

  • Raport calitate-pret excelent
  • Putere 1800W
  • Fiabilitate ridicata
  • 4 trepte de putere
  • Functie de rumenire

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *