24 aprilie 2024

Review Arctic O40+

Lada frigorifica Arctic O40+ reprezinta unul dintre cele mai vandute produse din gama sa, fiind in acelasi timp una dintre lazile frigorifice cele mai laudate de clienti.

Prezinta volum total net de stocare de 360 L, capacitatea de congelare fiind de  18kg/24h.

Arctic O40+ face parte din clasa energetica A+, ceea ce inseamna ca ofera un consum redus de energie electrica, facand o economie de 24% comparativ cu produsele similare ce fac parte din clasa A. Astfel te poti bucura de functiile congelatorului tau, avand un consum redus de energie.

Un alt avantaj major al acestui produs il reprezinta functia FAST FREEZING, ce activeaza compresorul si ventilatorul la turatie maxima, obtinand astfel temperaturi de pana la -270C in cel mai scurt timp.

Se poate folosi cu succes si in interiorul sau in afara magazinelor sau spatiilor comerciale, fiind dotat cu yala pentru securizarea usii congelatorului. Va puteti bucura astfel de protectie suplimentara, fara sa va mai faceti griji.

Panoul de control este de tip LCD si va permite setarea imediata a temperaturii in compartimente pentru si activarea functiilor dorite, printr-o singura atingere.

Ca si avantaje de luat in seama, amintim:

  • Certificare TUV ce reflecta standardele de constructie si siguranta
  • Constructia din materiale neinflamabile pentru o siguranta sporita in utilizare si protectie impotriva factorilor de mediu
  • Izolatie densa de calitate superioara ce asigura o functionare eficienta si un consum redus de energie

Lada frigorifica Arctic O40+ are o autonomie de functionare fara curent de 40 de ore, nivelul de zgomot fiind de doar 44db, ceea ce o face foarte silentioasa. Dimensiunile produsului sunt urmatoarele:  86l x 128.5L x 72.5H.

Concluzii si pareri

Arctic O40+ este o lada frigorifica incapatoare, in care puteti sa congelati cantitati mari de alimente pentru o perioada mare de timp.

Clientii care au cumparat lada frigorifica Arctic O40+ sunt pe deplin multumiti de achizitia facuta si afirma ca este un produs foarte bun, cu un raport calitate-pret excelent. Acestia lauda faptul ca este foarte silentios si ca functioneaza de ani de zile fara nicio problema, fiind de-a dreptul uluiti de fiabilitatea acestui produs.

 

Pareri Lada frigorifica Arctic O40+

9.3

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.2/10

Pret

9.3/10

PRO

  • Raport calitate-pret excelent
  • Consum de energie redus
  • Securizare cu yala
  • Panou control LCD
  • Functie Fast Freezing

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *