24 aprilie 2024

Review Heinner HTP-BK1400XMC

Heinner HTP-BK1400XMC este un prajitor de paine ce face parte din gama noua de produse a celor de la Heinner, fiind ideal pentru a pregati painea asa cum va doriti, avand o capacitate de rumerire de 4 felii intr-o singura serie.

Prezinta o putere de 1400W distribuita pe 6 nivele de rumenire, astfel incat sa pregatiti intotdeauna o paine rumenita perfect pentru fiecare membru al familiei, multumind astfel toate gusturile.

Prajitorul de paine Heinner HTP-BK1400XMC dispune de o serie de functii cum ar fi anulare, care va permite sa opriti ciclul de rumenire in orice moment, congelare si reincalzire, care sa va aduca feliile de paine la stadiul perfect intr-un timp  util.

Un alt avantaj major al acestui produs il reprezinta functia de auto-centrare a feliilor de paine, astfel ca veti obtine felii perfect rumenite in orice parte pentru orice tip de paine.

Design-ul este unul futurist, realizat din inox, fiind ergonomic si compact in acelasi timp. Acest aparat poate oferi o nota eleganta oricarei bucatarii!

Prajitorul de paine Heinner HTP-BK1400XMC mai prezinta  o tava de firimituri detasabila si un spatiu depozitare cablu alimentare.

Concluzii si Pareri

Clientii care au cumparat acest model de prajitor de paine se declara multumiti de faptul ca pot rumeni intr-o singura serie 4 felii de paine si ca au la dispozitie o multitudine de functii extrem de utile. Acestia mai apreciaza ca raportul calitate-pret este unul foarte bun si ca design-ul este foarte reusit, integrandu-se perfect in orice bucatarie.

Ca si concluzie finala, nu ne ramane decat sa recomandam acest prajitor de paine Heinner HTP-BK1400XMC.

Pareri Heinner HTP-BK1400XMC,

9.4

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.3/10

Pret

9.4/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Prajeste 4 felii de paine simultan
  • 6 nivele de rumenire
  • Autocentrare a feliilor de paine
  • Functii de Anulare/Decongelare/Reincalzire

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *