24 aprilie 2024

Ardes AR5M40 Magnum

Ventilatorul cu pulverizare apa Ardes AR5M40 Magnum este perfect pentru zilele toride de vara, in care vrei sa te racoresti rapid si simplu, fara a apela la un aer conditionat scump.

Prezinta o putere de 75W dispusa in trei trepte de viteze precum si 3 functii utile in orice moment in care folosim aparatul si anume: 180° oscilatie orizontala, functie de umidificare si pulverizare apa.
Este un ventilator foarte silentios si eficient, fiind de asemenea total independent datorita capacitatii rezervorului interior de 3l, care permite o autonomie a umidificatorului de pana la 15 ore, cat si a timer-ului, ce poate fi setat pana la 7.5h.
Aveti la dispozitie optiunea de reglare a intensitatii de pulverizare a apei pri rotirea butonului ce se afla pe panoul de control al acestui aparat de ventilatie.

Diametrul elicei este de 40cm iar aceasta este construita din 5 pale semi-transparente cu lungimea de 40cm.

Poate fi comandat atat din panoul central cat si din telecomanda din dotare, aceasta din urma reprezentand un mare plus pentru astfel de modele.

Concluzii si Pareri

Clientii care il detin afirma despre ventilator ca este un model silentios, puternic si foarte usor de montat din momentul in care ati primit pachetul. Ardes AR5M40 Magnum este solid si bine construit, care raceste imediat temperatura camerei iar costurile cu energia electrica sunt minime.

Ventilator cu pulverizare apa Ardes AR5M40 Magnum

9.5

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.3/10

Pret

9.6/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Rezervor apa 3l cu autonomie 15h
  • Timer 7.5 si telecomanda
  • Foarte silentios

Contra

  • Nu am identificat pentru moment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *