24 aprilie 2024

Star-Light ACBP-2265BR este un aspirator portabil special conceput pentru spatiile inguste si suprafetele greu accesibile, tapiterii sau de ce nu, chiar in masina, fara a fi nevoie sa il conectam la o sursa de energie electrica. Acest aspirator are in dotare o baterie Li-Ion ce va poate oferi o autonomie de 25 de minute, mai mult decat suficienta pentru a aspira suprafete destul de mari.

Motorul din dotare are puterea de 140W si te va ajuta sa curete supratele impecabile, lasand in urma un spatiu curat.

Tehnologia folosita de acest aspirator fara sac este de tip Dual Cyclonic Filter, fiind una dintre cele mai eficiente din punct de vedere al aspirarii.

Capacitatea de colectare al recipientului este de 0.6l, fiind suficient de mare pentru cele 25 de minute de autonomie pe care le ofera bateria din dotare.

Un mare plus al acestui aparat il reprezinta numarul mare de accesorii cu care vine in pachet, acestea fiind urmatoarele: accesoriu pentru spatii inguste, perie cu motor electric, suport prindere perete si accesoriul mobila.

Pareri de la clienti

Parerile clientilor despre acest model de aspirator portabil sunt foarte bune si afirma ca il folosesc cu mult drag prin casa sau masina, usurand munca de zi cu zi in ceea ce priveste curatenia si aspirarea ocazionala. Mai mult decat atat, acestia spun ca este un aspirator usor de folosit, cu un raport calitate-pret excelent, pe care il recomanda si altor persoane care au nevoie de un astfel de aparat.

Star-Light ACBP-2265BR REVIEW

9.5

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.3/10

Pret

9.6/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Baterie cu autonomie 25 de minute
  • Tehnologie aspirare Dual Cyclone Filter
  • Usor de folosit
  • Accesorii diverse in pachet

Contra

  • Nu exista momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *