24 aprilie 2024

Aspiratorul fara sac Star-Light ACVC-815BB poate reprezenta o solutie in caz ca doriti sa va schimbati vechiul aspirator cu un model mai nou si mai performant, pe care sa il folositi cu drag ori de cate ori aveti nevoie sa aspirati prin casa.

Prezinta un motor de 800W care asigura o putere de aspirare de 180W ce va lasa in urma suprafete perfect curate intr-un timp foarte scurt.

Star-Light ACVC-815BB este dotat cu filtru HEPA de ultima generatie ce va garanteaza faptul ca va capta si retine impuritatile microscopice cum ar fi acarienii sau mucegaiul si ne protejeaza astfel sanatatea dar si motorul sapiratorului.

Recipientul de colectare al sacului are o capacitate de 1.5L si prezinta avantajul major ca se curata extrem de usor iar in timpul folosirii aspiratorului este mereu la curent cu nivelul de incarcare al acestuia. Mai mult decat atat, in doar doua miscari poti sa il golesti si sa il cureti sub un jet de apa, fara prea mari batai de cap. Sacii de unica folosinta pentru aspiratoarele clasice sunt de acum istorie si nu va mai trebui sa cheltui bani pentru cumpararea acestora.

Cablul de alimentare la sursa de energie electrica are o lungime de 5 metri si va ofera astfel o raza de operare de pana la 8 metri, fara a mai schimba priza sau fara a mai folosi prelungitorul.

Nivelul de zgomot redus, de doar 79dB, va ofera confortul de a folosi aspiratorul chiar si in timpul noptii fara a deranja vecinii.

Star-Light ACVC-815BB are o greutate de 4.3 kg si este usor de manevrat in timpul curateniei dar si simplu de depozitat, chiar si in spatii inguste, datorita dimensiunilor reduse pe care acesta le are.

Concluzii finale

Avand in vedere pretul foarte bun pe care acest aspirator Star-Light ACVC-815BB il are, precum si filtru HEPA din dotare si faptul ca este un aspirator fara sac cu un recipient de colectare generos, putem spune ca poate fi o alegere buna, cu care sa va faceti curatenia asa cum va doriti.

Clientii care folosesc acest aspirator fara sac Star-Light ACVC-815BB afirma ca au facut o alegere excelenta, ca raportul calitate-pret este unul de invidiat si ca nivelul de zgomot este unul foarte mic.

Review Star-Light ACVC-815BB

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.2/10

Design

9.1/10

Pret

9.5/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Putere de aspirare buna
  • Filtru HEPA
  • Capacitate de colectare 1.5l
  • Nivel de zgomot redus

Contra

  • Nu exista momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *