24 aprilie 2024

Storcatorul de fructe si legume cu melc Star-Light SJB-240W reprezinta cel mai vandut model din gama de storcatoare de fructe si legume, ce va asigura in fiecare dimineata un suc proaspat natural din fructe si legume, fara conservanti, coloranti alimentari sau aditivi.

Prezinta o putere de 240W si o viteza de rotatie de 80RPM, ce asigura rezultate perfecte pentru un suc natural asa cum va doriti, plin de vitamine si nutrienti atat de necesari in timpul zilei.

Capacitatea recipientului de suc este de 1l iar al recipientului de pulpa de 0.8l.

Tehnologia Star-Light Slow Juicer folosita este una lenta (80rpm) si va permite sa obtineti cel mai gustos suc natural din fructe si legume, pastrand mai multa pulpa in sucul extras in comparatie cu vechile storcatoare de fructe centrifugale.

Palnia de alimentare are diametrul de 8cm, fiind suficient de mare pentru a introduce legume si fructe intregi. La final poti sa introduci apa curata in storcator in timp ce acesta functioneaza pentru a se curata singur, economisind astfel timp important, fiind astfel mai rapid si mai confortabil.

Un avantaj major al acestui storcator de fructe si legume cu melc Star-Light SJB-240W il reprezinta faptul ca este compatibil cu masina de spalat vase, ceea ce va scuteste de spalatul in detaliu al fiecarei componente din plastic sau metal.

Sistemul anti-picurare si functia reverse sunt doua functii importante care te vor scuti de neplacerile cauzate de lipsa acestora.

Pareri finale de la clienti

Persoanele care folosesc acest Storcator de fructe si legume cu melc Star-Light SJB-240W afirma ca este unul excelent, care functioneaza perfect cu mult peste asteptarile initiale pe care le-au avut, fiind un aparat silentios, usor de folosit si fiabil in acelasi timp.

Acestia mai apreciaza faptul ca este usor de demontat cat si de spalat si ca materialele din care este fabricat sunt de buna calitate, oferindu-va in acelasi timp o eficienta de stoarcere foarte ridicata.

In concluzie, acestia sunt de parere ca este un storcator care face toti banii si ca raportul calitate-pret este unul de invidiat.

Review despre Star-Light SJB-240W

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.2/10

Design

9.1/10

Pret

9.5/10

PRO

  • Raport calitate-pret de invidiat
  • Putere 240W
  • Tehnologie Slow Juicer
  • Sistem antipicurare si functie reverse
  • Materiale de calitate

Contra

  • Nu exista

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *