24 aprilie 2024

Betoniera Pezal PBZ-141B review

Betoniera Pezal PBZ-141B este o betoniera pentru orice tip de constructii, fie ca doresti sa lucrezi la ridicarea unei case sau a unui gard din beton, fiind mereu gata de treaba.

Prezinta o putere de 650W si o viteza de rotatie a cuvei de 29 rotatii/minut.

Capacitatea de lucru este de 140L, suficienta pentru orice tip de lucrare de tip semi-profesional. Cuva este realizata din font de calitate foarte buna, ceea ce ii ofera o rezistenta si durabilitate in timp iar manerul (volanul) este fabricat din otel.

Prezinta doua roti din plastic cu diametru de 23cm ce va permite sa manevrati sau sa transportati aceasta betoniera mult mai usor, greutatea fiind doar de 60km.

Un avantaj al acestei betoniere il reprezinta sistemul de racire a motorului, ce se realizeaza prin impingerea aerului de jos in sus si eliberarea laterala a caldurii.

Design-ul este unul placut, culorile fiind o combinatie intre orange si negru, ceea ce o scoate in evidenta.

Concluzii si Pareri

Clientii care au cumparat aceasta betoniera afirma ca este un produs de foarte buna calitate si ca isi fac treaba cu ea fara a intampina probleme. Acestia apreciaza raportul calitate-pret ca fiind unul foarte bun, astfel ca putem sa o recomandam pentru a o cumpara cu incredere!

Pareri pe scurt: Pezal PBZ-141B

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.1/10

Pret

9.3/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Sistem de racire a motorului
  • Fiabilitate ridicata
  • Materiale de buna calitate

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *