24 aprilie 2024

Review Blender Concept SM-3410

Blenderul Concept SM-3410 este un aparat de bucatarie atat de necesar in zilele noastre, cu ajutorul caruia puteti sa va maruntiti sau sa zdrobiti fructe, legume sau gheata pentru prepararea de bauturi sau supe.

Concept SM-3410 prezinta o putere de 1000W si o viteza de rotatie de 22000 RPM impartita in 16 trepte de viteza, pe care le puteti folosi in functie de alimentele ce se afla la acel moment in vasul de amestecare.

In partea frontala a aparatului se regasesc 3 butoane de programare pentru activarea celor trei functii speciale, si anume, PULSE, SMOOTHIE si ICE, cat si a regulatorului de viteze pe care il puteti seta in 16 trepte diferite, cum am amintit mai sus.

Functia PULSE va ajuta sa controlati gradul de granulatie alimentelor pe care le introduceti in vasul de alimentare si poate fi folosit chiar si la prepararea supelor.

Programul prestabilit SMOOTHIE va ajuta sa realizati cu usurinta smoothie-ul preferat din fructe sau legume, foarte usor si rapid, printr-o singura apasare de buton.

Functia ICE are capacitatea de a zdrobi chiar si 10 cuburi de gheata in acelasi timp si sa pregatiti bauturi cu gheata proaspete sau de ce nu, ice coffee.

In partea de jos a aparatului acesta este dotat cu garnituri antialunecare pentru o siguranta sporita in utilizare cat si pentru o mai buna stabilitate pe blatul din bucatarie.

Din punct de vedere al curatarii aparatului dupa ce l-ati folosit putem spune ca se face foarte usor si nu necesita mult timp, un jet de apa in vasul de amestecare fiind mai mult decat suficient pentru a fi curat.

Lungimea cablului de alimentare este de 100cm iar greutatea blenderului este de 4,1 kg.

Pareri de la clienti

Clientii care l-au achizitionat sunt multumiti de puterea acestui blender cat si de modul de functionare, laudand functiile din dotarea aparatului cat si design-ul modern al acestuia, care il face sa se potriveasca in orice bucatarie.

Concluzii finale

Ca si parere de final, Concept SM-3410 este un blender foarte bun la un pret la fel de bun, pe care puteti sa il incercati cu incredere, fiind foarte util in bucatarie.

Recenzie Blender Concept SM-3410

9.4

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.5/10

Design

9.4/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Putere 1000W
  • 16 voteze + functie Ice crush si Impuls
  • Capacitate 1.5 litri
  • Design modern

Contra

  • Nu exista pentru moment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *