24 aprilie 2024

Frigiderul cu o usa Frigider cu o usa Star-Light FTTV-81A+ este un aparat frigorific de de dimensiuni mici ce se potriveste perfecte pentru camere de hotel, pensiuni, la birou si nu in ultimul rand in caminele studentesti, fiind compact din punct de vedere al spatiului ocupat.

Star-Light FTTV-81A+ este un frigider cu o singura usa ce are manerul incorporat in aceasta, fiind mult mai practic si mai rezistent decat cele cu manerul atasat in partea frontala a usii. Usa este de tip reversibila si poate fi asezata cum iti doresti, pe dreapta sau pe stanga, in functie de spatiul in care va fi asezat frigiderul.

Ca si dimensiuni, amintim ca este un frigider mic ce are urmatoarele: 83.3 cm inaltime, 56 cm latime si adancimea de 48 cm.

Capacitatea totala a frigiderului Star-Light FTTV-81A+ este de 81 de litri, in interior regasindu-se 2 rafturi din sticla foarte rezistenta cat si un compartiment de fructe si legume. Minicongelatorul se afla pozitionat in partea de sus a frigiderului insa nu are un volum asa de mare, dar poate fi folosit pentru a depozita carne, caserole cu inghetata etc. Pe usa frigiderului se afla un suport pentru oua si doua rafturi pentru sticle, borcane sau alte recipiente.

Din punct de vedere al consumului de energie, acest frigider face parte din clasa de eficienta energetica A+ iar consumul estimat anual pentru acest aparat este de doar 121kW/h.

Nivelul de zgomot este unul redus si nu va va deranja in timpul noptii, avand doar 41 dB.

Pareri de la clienti

Clientii care l-au achizitionat afirma ca este un frigider foarte practic si compact, silentios si care isi face treaba cu brio in camere de hotel, pensiuni, la camin si in alte spatii restranse.

Concluzii finale

Frigiderul cu o usa Star-Light FTTV-81A+ este un aparat frigorific ieftin, compact, eficient si silentios cu un raport calitate-pret foarte bun si care va fi un best buy in gama sa, in acest an.

Recenzie pe scurt: Star-Light FTTV-81A+

9.4

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.5/10

Design

9.4/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Clasa A+ de energie
  • Nivel de zgomot redus, 41 dB
  • Dimensiuni reduse

Contra

  • Nu exista pentru moment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *