24 aprilie 2024

Bosch MFW3520W review

Masina de tocat Bosch MFW3520W reprezinta una dintre cele mai bune aparate din punct de vedere al raportului calitate-pret, fiind mereu la indemana pentru utilizarea zilnica in materie de tocare a carnii si nu numai.

Prezinta un motor puternic de 1500W care va ajuta sa procesati uniform pana la 1.8 kg de carne pe minut, alaturi de cutitul cu doua fete ce va garanteaza rezultate perfecte.

Bosch MFW3520W vine insotit de o serie de accesorii si discuri de tocare diverse, cum ar fi discuri de tocare de 4/8mm, un accesoriu de carnati, un accesoriu de impingere si un accesoriu de kebbe.

Design-ul nou compact si ingenios cu maner practic pentru transport ajuta la manevrarea si transportul facil al acesteia, iar spatiu de depozitare integrat al accesoriilor si cablulul din alimentare fac din acest model unul de succes.

Pentru o stabilitate cat mai buna a masinii, aceasta a fost conceputa cu picioruse din cauciuc cu ventuze care asigura siguranta in utilizare si previne accidentele nedorite.

Pareri si concluzii finale

Clientii care folosesc aceasta masina de tocat afirma ca au facut o alegere corecta si ca raportul calitate-pret este unul foarte bun, dupa parerea lor. Mai mult decat atat, acestia sunt incantati de faptul ca a fost proiectata cu spatiu de depozitare a accesoriilor dar si a cablului de alimentare.

Review pe scurt: Bosch MFW3520W

9.4

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

9.3/10

Design

9.1/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Motor puternic 1500W
  • Capacitate procesare 1,8kg/min
  • Accesorii carnati si kebbe
  • Spatiu depozitare accesorii si cablu

Contra

  • Nu exista pentru moment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *