24 aprilie 2024

Review Pureal

Purificatorul de apa Pureal este un sistem ultraperformant de filtrare a apei cu 6 stagii de filtrare, ce se racordeaza direct la reteaua de apa si care realizeaza 3 tipuri de filtrare (mecanica, chimica si biologica), fara a elimina insa si mineralele necesare din apa.

Pureal prezinta o capacitate mare de filtrare, de 3600 l pe an si are cele mai mici costuri de exploatare, doar 0,25 RON in primul an si 0,08 RON in anii urmatori pentru fiecare litru de apa microbiologic pura obtinut.

O noutate in materie de filtrare a apei il reprezinta faptul ca acest purificator este conceput sa functioneze fara rezervor de acumulare si se elimina astfel riscul recontaminarii apei din cauza stagnarii pe un timp mai mare.

Purificatorul de apa Pureal are in dotare o baterie compusa din 3 filtre care realizeaza simultan cate doua stagii de filtrare, astfe:

Filtrul DS(Double Sediment) Carbon filter+ Silver Ceramic ball ce are ca rol principal oprirea sedimentelor din apa, rugina, substante volatile organice si clorul si se inlocuieste la fiecare 4 luni de functionare a aparatului, la un consum mediu zilnic de 10 litri de apa.

Filtrul Nanon Stream PAC Ag Filter ce consta intr-o membrana fabricata cu ajutorul nano-tehnologiei ce are rol in retinerea in proportie de 99,9% de bacterii precum Methicillin Staphylococcus aureus, Colon baccilus, Staphylococcus aureus si Pseudomonas aeruginosa sau metale grele cum ar fi mercurul, fierul si cromul hexavalent si se inlocuieste anual, la  un consum mediu zilnic de 10 litri de apa.

Filtru Silver carbon block filter are ca rol principal retinerea clorului si V.O.C si impiedicarea formarii bacteriilor gratie argintului ce intra in compozitia lui, redand gustul si aspectul natural al apei. Acest filtru se inlocuieste de asemenea anual, la un consum mediu zilnic de 10 litri de apa.

Filtrele se schimba extrem de usor si practic de catre oricine, fara a fi nevoie sa apelam la personal calificat, sistemul de schimbare „Quick Change” facand din PUREAL un produs DIY de top.

Design-ul modern, usurinta in montare si exploatare dar si dimensiunile reduse au facut din acest model de purificator de apa un Best Seller la nivel mondial.

Pareri de la clienti si concluzii finale

Clientii care folosesc zi de zi acest purificator de apa Pureal afirma ca sunt 100% multumiti si ca merita din plin o astfel de achizitie, laudand firma koreeana care l-a conceput si care il vinde cu succes in toata lumea.

Materialele, finisajele si design-ul reprezinta si ele un plus al acestui purificator de apa Pureal, integrandu-se perfect in orice loc din bucatarie, montajul realizandu-se foarte usor. Acestia apreciaza faptul ca nu mai sunt nevoiti sa care bidoane de apa si ca au o apa proaspata si pura, investitia amortizandu-se rapid.

Purificator de apa Pureal

9.4

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

9.0/10

Design

9.5/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Capacitate filtrare 3600 l
  • 3 tipuri de filtrare a apei
  • Cost foarte mic/litru de apa
  • Filtre de schimb incluse

Contra

  • Nu exista pentru moment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *