24 aprilie 2024

Review Steinhaus PRO-RH1500+

Ciocanul rotopercutor Steinhaus PRO-RH1500+ este o unealta de bricolaj puternica, perfecta pentru lucrari de tip hobby pe suprafete precum lemn, metal, zidarie sau beton cu cel mai mic efort.

Are in dotare un motor puternic realizat din cupru pentru durabilitate sporita in timp, motor cu o putere de 1500W si o viteza maxima de 860RPM, energia de percutie fiind de 5.5J iar numarul percutiilor pe minut de 4250.

Prezinta un mecanism pneumatic puternic ce asigura lucrul cu minim de efort si permite gaurirea, gaurirea cu percutie, daltuirea cu blocarea daltii si daltuirea fara blocarea daltii.

Sistemul SDS+ din dotare va permite sa schimbati rapid accesoriile, acest rotopercutor fiind destinat pentru lucrari de gaurire a betonului de pana la 32mm si de daltuire a acestui material.

Un maner supplimentar antivibratie va ajuta sa il manevrati mai usor si sa il utilizati mai cu spor, fara a acumula oboseala in timpul functionarii. Astfel puteti sa il utilizati pe o perioada mai mare, fara a obosi asa repede.

In functie de tipul de lucrare pe care il aveti realizat, aveti disponibile butoane de selectie a modului de lucru precum si 6 trepte de turatie variabila.

Diametrul de gaurire in beton poate ajunge pana la 32mm, in otel pana la 13mm iar in materiale lemnoase pana la 42mm.

Lungimea cablului de alimentare la reteaua electrica este de 3m iar greutatea rotopercutorului este de 5.6kg.

Concluzii si Pareri

Clientii care au achizitionat acest rotopercutor afirma ca au facut o afacere buna, fiind un produs fiabil si puternic, pe care il folosesc cu mare folos prin casa si atelier. Acestia mai apreciaza faptul ca raportul calitate-pret este unul foarte bun, fiind unul dintre cele mai accesibile modele din gama sa, dar si calitative totodata.

Pareri pe scurt: Steinhaus PRO-RH1500+

9.4

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.3/10

Pret

9.4/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Mandrina SDS+
  • Motor puternic din cupru
  • Maner soft-grip

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *