24 aprilie 2024

Steinhaus PRO-MS21 este un debitor pentru lemn cu glisare ce se poate utiliza cu succes pentru taieturi inclinate si tranversale, cu tragere dubla, fiind dotat cu un cap de taiere ce se poate inclina intre 0 si 90°, atat spre stanga cat si spre dreapta .

Debitorul vine dotat cu un motor puternic de 2100W, cu o viteza maxima de 4000 rpm si prezinta un disc pentru taierea lemnului, a placilor laminate sau a profilelor din materiale plastice.

Masa de lucru este fabricata din aluminiu turnat de calitate superioara si ofera posibilitatea utilizatorului sa regleze unghiul foarte exact si sa il blocheze in pozitiile dorite. Aceasta prezinta o scala pentru citirea latimii piesei ce urmeaza a fi prelucrata in pozitia de lucru dar si un laser incorporat ce va ajuta sa marcati linia de taiere simplu, rapid dar mai important, cu precizie foarte exacta.

Mannerul superior asigura o operare simpla si in deplina siguranta.

Steinhaus PRO-MS21 dispune de un sac pentru depozitarea rumegusului rezultat in urma debitarilor, mentinand astfel curatenia la locul de munca.

Pareri despre Steinhaus PRO-MS21

Cumparatorii acestui model de fierastrau circular sunt de parere ca au facut alegerea corecta si ca raportul calitate-pret este unul foarte bun, fapt pentru care il recomanda celor pasionati dar si profesionistilor.

Concluzii

Avand in vedere cele enumerate mai sus, putem spune ca debitorul Steinhaus PRO-MS21 reprezinta o alegere buna daca sunteti in cautarea unui astfel de aparat de debitat lemn.

Pret Steinhaus PRO-MS21

9.7

Pret

9.7/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.8/10

Functii

9.7/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Masa din aluminiu
  • Putere 2100W
  • Operare in deplina sigurata
  • Sac pentru rumegus inclus

Contra

  • Nu am identificat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *