24 aprilie 2024

Crock-Pot Express CSC051X este un model de multicooker ce prezinta si functia de gatit sub presiune oferind un proces culinar mai usor. Este practic ajutorul de nadejde pentru orice gospodina, caci prepara mancarea in locul nostru. Dar mai intai, va propunem sa ne urmariti in continuare unde va vom prezenta mai multe informatii utile.

Crock-Pot Express CSC051X cu o gama variata de moduri de gatit

Multicooker-ul Crock-Pot Express CSC051X prezinta o putere de 1000 W si ofera o capacitate de 5.6 litri. In acelasi timp, pune la dispozitie mai multe programe de gatit automate, dar si cateva functii utile.

Programul Meat/Stew permite prepararea carnii in mai putin de o jumatate de ora. Puteti pregati in timp record orice tip de carne.

Programul Beans/Chilli prezinta o durata de 20 de minute, iar la final, va trebui sa lasati preparatul sa se raceasca sau sa elibereazi presiunea  manual.

Programul Rice/Risotto este excelent pentru a preagti orice tip orez, inclusiv pe cel alb sau maro. Acesta este gatit sub presiune pentru a fi preparat mai rapid.

Programul Yougurt va permite sa preparati in opt ore un iaurt delicios de casa.

Programul Poultry permite prepararea carnii de pasare in doar 15 minute.

Programul Dessert face posibila prepararea in doar 20 de minute a unui desert cu totul delicios.

Programul Soup faciliteaza procesul de preparare a supei, aceasta fiind gata in mai putin de 30 de minute.

Cu functia manuala puteti gati orice tip de preparat configurand durata de gatit si modul de preparare. Puneti ingredientele in aparat si realizati setarile dorite.

Cu functia de gatire la aburi puteti prepara mese copioase cu  mai putina grasime, dar mai multi nutrienti. Adaugati suportul pentru abur in vasul de gatit pentru a  prepara legume, peste si asa mai departe.

Functia de gatire lenta permite presetarea duratei de gatit de la 30 de minute pana la 12 ore. In acest interval de timp, mancarea se va prepara singura. In plus, alegeti setarile de gatit High, Low sau pastrare la cald.

Cu functia de pastrare la cald alimentele vor fi mentinute calde chiar daca nu ati ajuns la timp acasa pentru a servi masa indata ce mancarea a fost pregatita.

Cu functia saute puteti pastra sucurile preparatelor sau puteti oferi preparatelor din carne acea crusta crocanta delicioasa.

Cum folosim multicooker-ul Crock-Pot Express CSC051X?

Folosirea unui astfel de dispozitiv poate fi mai usoara decat v-ati fi imaginat. Apasati butonul start/stop si selectati functia de gatit dorita. Pe ecran va aparea un cronometru prin care puteti selecta durata programului. De asemenea, puteti regla si preisunea de gatit si temperatura. Programul va incepe cu o preincalzire.

Pentru modificarea duratei de gatit, va trebui sa faceti acest lucru inainte de a incepe programul de gatit. Veti apasa butoanele + si – inainte de a porni programul. Apasati si eliberati pentru a schimba lent si tineti apasat pentru a schimba timpul rapid.

Pentru reglarea presiunii, si aceasta va trebui ajustata tot inainte de a incepe programul. Apasati butonul Pressure Adjust inainte de a accesa start/stop.

Pentru a schimba temperatura, accesati butonul adjust temp inainte de a incepe programul de gatit.

In plus, pe parcursul procesului de gatit nu mai este nevoie de interventia voastra. Tot ce trebuie sa faceti este sa adaugati ingredientele in aparat, iar de restul se va ocupa acesta.

Dimensiunile produsului sunt de 30.8 cm latime, 34.4 cm inaltime si 34 cm lungime, avand o greutate de 5.6 kg.

Vezi oferta de pret

Concluzii si Pareri

Crock-Pot Express CSC051X este un model de multicooker foarte apreciat care ofera o flexibilitate excelent si un proces culinar optimizat. Cumparatorii sunt foarte incantati de el si sustin ca este un aparat grozav. Pregateste foarte bine mancarea care capata un gust delicios, este usor de folosit si foarte usor de setat. Dupa parerea lor, au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

Recenzii pe scurt: Crock-Pot Express CSC051X

9.7

Pret

9.6/10

Calitate

9.6/10

Design

9.7/10

Rezistenta

9.7/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Programe si functii variate
  • Reglare durata, presiune, temperatura
  • Usor de folosit
  • Incapator

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *