12 aprilie 2024

A venit timpul sa mobilati living-ul, insa nu dispuneti de un buget foarte mare, asa ca va ganditi la o solutie moderna si accesibila ca pret? Ei bine, living-ul Kring Mia este un model care ar putea sa va fie pe plac, exact ceea ce aveti nevoie! Insa, pentru inceput va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit unde va vom prezenta mai multe informatii utile.

Living Kring Mia – Caracteristici

Living-ul Kring Mia este ideal pentru crearea unui spatiu modern, intimp si confortabil. Atunci cand alegem mobila, este important sa verificam care sunt dimensiunile spatiului de care dispunem, sa luam in considerare stilul pentru restul pieselor de mobilier si, eventual, nuantele acestora.

A obtine un decor placut si relaxant nu presupune neaparat o investitie foarte mare. Trebuie doar sa fiti atenti la cateva aspecte care fac diferenta.

Devine o adevarata provocare atunci cand spatiul va conditioneaza sau limiteaza mult, nefiind prea generos. Atunci, living-ul Kring Mia ar putea fi o optiune salvatoare. Imbina excelent partea estetica si cea functionala, timp in care se incadreaza usor si in spatii mai mici. Urmeaza linii simple, ofera o compartimentare foarte buna, drept pentru care veti avea si suficient spatiu de depozitare in interiorul sau.

Fronturile acesteia sunt realizate din PAL alb lucios, fronturile vitrinelor din sticla partial lacuita, iar corpurile sunt realizate din PAL alb mat. Mai mult decat atat, integreaza si lumini ce creaza un efect absolut incantator.

Produsul este realizat pe structura de placi aglomerate din lemn. Se livreaza in mai multe colete, montajul fiind realizat de cumparator. Insa, nu va speriati, alaturi de el primiti si instructiunile de montaj, asa ca nu ar trebui sa fie nimic dificil.

Mobila este usor de intretinut. Se curata periodic de praf cu o laveta sau cu un prosop de hartie usor umed. Se evita folosirea de produse chimice de curatare, cu exceptia celor special concepute pentru ingrijirea mobilei.

Dimensiunile totale ale corpurilor superioare sunt de 180x 36 x 105 cm, iar a celor inferioare de 200 x 43 x 36 cm. Spatiul disponibil pentru montarea televizorului este de 200 x 43 cm.

Vezi oferta de pret

Concluzii si Pareri

Living-ul Kring Mia este un set foarte interesant,ideal inclusiv pentru persoanele care nu dispun de un buget prea mare pentru mobilarea locuintei. Clientii actuali s-au aratat placut surprinsi de achizitia facuta, unora dintrei ei, depasindu-le asteptarile. Sustin ca piesele de mobilier arata bine,iar montajul nu a fost dificil. Il considera excelent pentru spatii mici si apreciaza raportul calitate/pret avantajos.

Pareri pe scurt: Kring Mia

9.4

Pret

9.4/10

Calitate

9.2/10

Design

9.4/10

Rezistenta

9.4/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Design placut
  • Usor de montat
  • Se incadreaza usor si in spatii mici
  • Bine compartimentat
  • Usor de intretinut
  • Lumini incluse

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *